Anti-age Ansigtsbehandling


Denne behandling er til dig, som ønsker at  genskabt hudens elasticitet og fasthed.

Ved hjælp frugtsyre baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, og huden stimuleres til at reparere sig selv, genskabes hudens balance og fasthed.

Behandlingen kombineres alt efter hudens behov, og der kan forekomme en smule rødme efter behandlingen.
 
For at opnå de bedste resultater anbefales gentagende behandlinger kombineret med pHformula produkter derhjemme.

 

Din hud ældes med årene

Hudens ældningsproces starter allerede i 25 års alderen.
 
Huden mister med tiden sin fylde og elasticitet, og der dannes fine linjer og rynker, som med tiden bliver til dybe rynker og slap hud.
 


Genernes betydning

Dine gener har stor indflydelse på, hvor hurtigt huden ældes, og det står desværre ikke til at ændre.
 
Men når det så er sagt, så er det faktisk kun  20% af ældningsprocessen, der er styret af dine gener. Resten d.v.s. 80% af ældningsprocessen er styret af, hvordan du behandler din hud, og hvad den udsættes for i løbet af livet.
 


Sygdom & sorg

Sygdom og sorg ses tydeligt på huden, og har du været udsat for det, vil du sikker også kunne mærke, at ældningsprocessen er gået lidt stærkere end forventet.
 
Dét du kan gøre er at pleje din hud ekstra godt med nogle rigtig gode produkter.
Ja, det kan nogen gange være svært at finde overskud til det, men lad mig hjælpe dig med at finde en nem rutine, og modtag den omsorg der er i en dejlig ansigtsbehandling her på klinikken.
 


Rynkerne slipper du ikke for

Du slipper selvfølgelig ikke for at få rynker, for det hører sig til i et ansigt, som har levet et langt liv, men hvor mange rynker du vil have, dét har du faktisk indflydelse på - og det er aldrig for sent!
 
Du kan som sagt påvirke 80% af ældningsprocessen, så gode hudplejerutiner der passer til din huds behov kombineret med behandling kan virkelig gøre en STOR forskel! Både nu og her men også på sigt.

 


Hvordan forsinker jeg ældningsprocessen

Der er naturligvis meget individuelt, da din hud ikke nødvendigvis har brug for det samme som andre har. Derfor kan det være en god idé, at du starte med at få en vurdering af din huds behov her på klinikken
 
Jeg har arbejdet med hud og hudproblemer igennem de seneste 10 år, og står gerne til rådighed med en vurdering af, hvad der kan hjælpe din hud, enten ved en gratis konsultation, eller når du får en ansigtsbehandling her på klinikken.
 


Gode råd til anti-age

Uden fugt bliver huden slap og trist at se på, og den mister sin glans, så renser du huden dagligt og påføre plejende ingredienser, så stimulerer du huden til at være den bedste udgave af sig selv.
 
Ud over fugt, så kan du også stimulere kollagendannelsen i huden og styrke din ”springmadras” i huden, ved at tilføre aktive ingredienser.
 
 

Nedsæt ældningprocessen med 25%

Solen er jo fantastisk, og den giver os det livsnødvendige d-vitamin, men den er også hudens fjende nr. 1, når det gælder ældning.
 
Det er derfor vigtigt, at du beskytter din hud mod solens stråler med et solfilter, da huden ellers ældes 25% hurtigere i solen.
 
Passer du ikke på din hud i solen, så er du også langt mere udsat for solskader så som pigmentering (brune skjolder), nedsat elasticitet og sidst, men ikke mindst hudkræft. Alene dét at der er 16.500 nye tilfælde af hudkræft i Danmark om året, giver jo stof til eftertanke.

Tager du meget sol og evt. Også solarium, og beskytter du ikke din hud i solen, så vil du få en fortykket overflade, også kaldet læderhud, og ofte også en masse pigmentforandringer.
 
Så pas på din hud! Den kan ikke skjules og du skal leve med den i mange år.
 
 

Rygning giver flere rynker!

 Rygning giver din hud et mere gråligt skær, da nikotinen ødelægger de perifære blodkar og blodcirkulationen derfor nedsættes.
 
Langvarig rygning giver ofte rygerynker omkring munden, hvilke kan være svære at reducere efterfølgende.Start allerede idag

Vil du have en flot hud? så start allerede idag, med at gøre noget godt for dig og din hud. Prøv en effektiv anti-age ansigtsbehandling, og lad mig hjælpe dig med at få en flot hud!
 
Anti-age Ansigtsbehandling
Pris  kr. 599,-
Bestil tid
Med en Anti-age behandling opnår du:
  • Mere ensartet og opstrammet hud
  • Genopbygning af hudens overflade
  • Forbygget fremtidige rynker
  • Fasthed og spændstighed i huden

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     10.00 - 16.30

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 16.30

Lørdag    LUKKET


Ferielukket uge 27, 28 & 29
Copyright © 2019 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao