Behandling for Akne

 


Kæmper du med bumser også selvom du er blevet voksen? Måske har du allerede prøvet diverse pillekure og cremer uden held?
Jeg har 10 års erfaring med behandling af bl.a. akne, og vil rigtig gerne hjælpe dig med at få styr på huden.


For at komme igang med behandling af Akne, er det vigtigt at du 1. gang booker behandlingen: 1. behandling af hudproblem, da der her er afsat ekstra tid af til at vejlede dig.


 
Hvorfor får jeg akne?

Akne er ofte hormonelt betinget, og ses ofte i teenageårene. Dog er der også rigtig mange voksne der får akne, og det kan der være mange forskellige årsager til, da det ofte både skyldes indre såvel som ydre påvirkninger på huden.

Det kan være livsstilsbetinget og derfor spiller kosten og balancen i din krop også en stor rolle, når du skal have styr på din hud.

 

Hvad forværre min akne?

Ofte er akne arvelig betinget og kraftige udbrud af akne skyldes ofte hormonel påvirkning, livsstil og generel ubalance i huden.

Ydre faktorer, så som hudpleje og makeup, er også med til at påvirke, hvor længe udbruddet varer og hvor hurtigt du kan slippe af med det.

Du får som sådan ikke akne af at anvende forkert eller ingen hudpleje, men er du disponeret for at få akne eller bumser i det hele taget, så kan du være helt sikker på, at de blomstre op og bliver forværret, når hudplejen og kroppens balance ikke fungere.

Små udbrud omkring T- zonen kan ofte skyldes en kombination af livsstil, ubalance i hudens overflad og manglende eller forkert hudpleje, og kan hurtigt afhjælpes ved at få renset ud i måske 1-2 behandlinger, hvorefter jeg anbefaler at du anvender produkter og makeup, som er mere tilpasset din hudtype og som ikke har en tilstoppende effekt på huden. Det kan jeg alt sammen vejlede dig i.

 

Behandlingen

Når du får udrenset din hud og behandlet for akne, kan du godt efter 1. behandling opleve et mindre udbrud, men det er langt fra alle der får det.

Da jeg altid afslutter en aknebehandling med en maske, vil hudens overflade være beroliget  maksimale efter en dybderens, men afhængig af omfanget af tilstopninger, vil du kunne være en smule røde de steder der er dybderenset, i de næste par dag. Det kan sagtens dækkes med en let makeup, og her er det vigtigt at du anvender den anbefalede makeup efter behandlingen.

Kosten og livsstilen spiller en stor rolle i bekæmpelse af et hudproblem, og derfor vil gode råd omkring kosten også være en naturlig del af behandlingen. 

Jeg skræddersyer din behandling og hjemmeplejen, så den passer præcis til din huds behov nu og her, og sammen lægger vi en plan for, hvordan du på sigt opnår det bedste resultat med din hud.

Der skal typisk flere behandlinger til, for at få ro på en akne, men antallet af behandlinger er meget individuelt, og en vurdering som jeg bedst kan give dig, når jeg har set på, og arbejdet med din hud.
 

Hjemmepleje

Jeg anbefaler at du allerede efter 1. behandling KUN anvender de anbefalede produkter, til at pleje din hud derhjemme. Ved at anvende dem vil du opnå det bedst mulige resultat.

De produkter jeg anbefaler her på klinikken, er udviklet af farmaceuter med speciale i dermatologi. De er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og ”raske”, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

 

Er du i tvivl og ønsker du lidt mere vejledning inden du går i gang? Så er du velkommen til at booke en gratis konsultation eller kontakte mig på på tlf. 28 87 04 88.


Her kan du se resultater af aknebehandlinger foretaget her på klinikken.
 
Behandling for Akne
Pris  kr. 599,-
Bestil tid
Med Aknebehandlinger opnår du:
  • Huden renset i dybden for urenheder
  • Forbyggelse af nye udbrud og bumser
  • Minimeret ar efter akne
  • Genopbygget hudens beskyttende overflade

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     10.00 - 16.30

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 16.30

Lørdag    LUKKET


Juleferielukket  24/12 -2/1 kl. kl. 9

ferielukket 16/1 - 22/1 kl. 10
Copyright © 2019 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao