Behandling for Perioral Dermatitis

Har du rødme omkring munden?


Så kan det skyldes Perioral Dermatitis, der lige som Rosacea er en arvelig og hormonel betinget hudlidelse, og ses ofte som rødme fra næsefløj og ned langs mundvigen og på hagen.
 

Hvad er Perioral Dermatitis

Perioral Dermatitis ses ofte hos kvinder over 30 år, og udløses ofte ved hormonel påvirkning som f.eks. en graviditet.

Udslættet begynder som små røde knopper, som senere får et skællet udseende. Der kan klø og forværres ofte i forbindelse med menstruation.


 

Du kan få hjælp

Med skræddersyet behandlinger her på klinikken og den rette hjemmepleje, kan jeg hjælpe dig med at genoprettet balancen på hudens overflade, og derved få huden i ro samtidig med at overfladen styrkes.

Ofte også udbrud i en perioral Dermatitis livsstilsbetinget, og derfor får du også råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt kan arbejde med din hud derhjemme.
 

Behandlinger

Perioral Dermatitis kræver flere behandlinger, og antallet af behandlinger er individuelt alt efter din hud, din livsstil og hvor hvordan du følger din hjemmepleje.

Når du kommer til den 1. behandling, hjælper jeg dig med at sammensætte et forløb, som passer præcis til din huds behov.

Behandlingerne vil hurtigt kunne give dig ro på overfladen, hvis du følge det anbefalede kurforløb og anvender den anbefalede hjemmepleje.

Sammen lægger vi en plan for behandlingerne, når du kommer på klinikken 1. Gang, og typisk vil du skulle forvente kurbehandlinger med ca. 2-3 uger interval.
 

Hjemmepleje

Det er nødvendigt at du starter på din hjemmepleje umiddelbart i forlængelse af din 1. behandling, og jeg anbefaler at du IKKE kombinere dine hjemmepleje med andre produkter end de anbefalede.

Huden kan i nogle tilfælde blusse lidt op efter første behandling, men vil derefter ofte gradvis blive bedre.

De produkter jeg anbefaler her på klinikken, er udviklet af farmaceuter med speciale i dermatologi. De er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og ”raske”, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

 

Vil du gerne igang?

Vil du gerne i gang og booke en tid til 1. Behandling? Så er det vigtig at du tilføjer en "produktvejledning", som er et tilvalg som automatisk dukker op, når du booker  en tid til behandlingen her. Så får vi lidt ekstra tid sammen til, at jeg kan vejledning dig i forløbet og i din hjemmepleje.
 
Er du i tvivl og ønsker du lidt mere vejledning inden du går i gang? Så er du velkommen til at booke en gratis konsultation eller kontakte mig på på tlf. 28 87 04 88.

Behandling for Perioral Dermatitis
Pris  kr. 599,-
Bestil tid
Med denne behandling får du
  • Fjernet rødmen i huden
  • Dejlig fugtmættet overflade
  • Mere ensartet og rubust overflade
  • Hjælp til at holde udbrud i huden nede

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.30

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 16.30

Lørdag    LUKKET


FERIELUKKET

16/1 - 21/1-2020

23/3 -  27/3 - 2020

29/6 - 20/7 - 2020
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao