Behandling for Rosacea

 

For at komme igang med behandling af Rosacea er det vigtigt at du 1. gang booker behandlingen: 1. behandling af hudproblem da der her er afsat ekstra tid af til at vejlede dig.


Rødme og irritation i huden er et hyppigt hudproblem hos mange, og kan i nogle tilfælde skyldes Rosacea.

Måske har du allerede fået konstateret Rosacea og har været igennem utallige pillekure og cremer uden held? En pillekur kan være skrap for din krop, og have negativ indflydelse på kroppens balance, og dermed også have negativ effekt på din hud.

Det er heller ikke altid nok at symptombehandle, da det ikke altid løser problemet på sigt. Derimod giver langsigtet hudpleje dig et værktøjet til at holde din Rosacea nede, også på lang sigt.

Er din rødme mere centralt placeret omkring munden og ikke på kinderne? Så kan der også være tale om en perioral dermatitis.

Uanset hvad din rødme skyldes, så vil jeg altid kunne skræddersy behandlingen til din huds behov.

 

Hvad er Rosacea

Rosacea er en inflammation i de små blodkar i din hud, og påvirkes bl.a. ved stress, kulde/varme og sol, men også ved indtagelse af karudvidende ting så som alkohol, kaffe, stærke krydderier og mange typer fødevare.

Huden blusser op og bliver ofte rød og varm, og hos kvinder kan Rosacea også blusse op omkring menstruation.

Rosacea er et relativt almindeligt hudproblem i Danmark og ses både hos mænd og kvinder. Den viser sig ved blussende hud specielt på kinderne og næsen og ofte forekommer der også små blister med vandigt indhold.
 

Hvad skyldes Rosacea?

Der har været mange teorier om hvad Rosacea skyldes, uden der egentlig er nogen der kan finde frem til den præcise årsag. Men den er i de fleste tilfælde arvelig betinget.

Mange mennesker tror at rødblissende udseende simpelthen er et familie karakteristika, som de må lære at leve med. De går igennem livet uden at vide, at det kan behandles, og den ramte lide ofte under det og kan føle sig flov over sit udseende.


Du kan få hjælp

Med skræddersyet behandlinger her på klinikken og den rette hjemmepleje, kan du få hjælp til at få ro på din Rosacea og genoprettet balancen på hudens overflade. Samtidig får du også via hjemmepleje ,et værketøj til at forebygge nye udbrud bedst muligt. 

Rosacea i udbrud er ofte også livsstilsbetinget, og derfor får du også råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt kan arbejde med din hud derhjemme.
 

Kurforløb

Rosacea kræver flere behandlinger, og antallet af behandlinger er meget individuelt alt efter din hud, din livsstil og hvor hvordan du følger din hjemmepleje.

Når du kommer til den 1. behandling, hjælper jeg dig med at sammensætte et forløb, som passer præcis til din huds behov.

Behandlingerne vil på sigt dæmpe rødmen og styrke overfladen af din hud, så den gradvis bliver stærkere og bedre til at modstå de ydre påvirkninger såsom f.eks. kulde og varme.

Sammen lægger vi en plan for behandlingerne, når du kommer på klinikken 1. Gang, og typisk vil du skulle forvente kurbehandlinger med ca. 2-3 uger interval.
 


Hjemmepleje

Det er nødvendigt at du starter på din hjemmepleje umiddelbart i forlængelse af din 1. behandling, og jeg anbefaler at du IKKE kombinere dine hjemmepleje med andre produkter end de anbefalede.

Huden kan i nogle tilfælde blusse lidt op efter første behandling, men vil derefter ofte gradvis blive bedre.

De produkter jeg anbefaler her på klinikken, er udviklet af farmaceuter med speciale i dermatologi. De er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og ”raske”, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

 

Er du i tvivl og ønsker du lidt mere vejledning inden du går i gang? Så er du velkommen til at booke en gratis konsultation eller kontakte mig på på tlf. 28 87 04 88.

 

Uden behandling kan Rosacea gradvist udvikle sig til det værre, så det er vigtigt at behandle det i tide.

Behandling for Rosacea
Pris  kr. 599,-
Bestil tid
Med denne behandling får du
  • Blød og fugtmættet hud
  • Ro på opblussen og rødme
  • Mere ensartet og rubust overflade
  • Hjælp til at holde udbrud i huden nede

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKETIngen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2021 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao