Epilering

Epilering

Epilering er permanent hårfjerning af stride hår i ansigtet, og den eneste effektive måde hvorpå man kan reducere vækst af lyse, kraftige hår, da andre metoder, så som laserbehandling, kun kan fjerne mørke hår.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved, at en ultra tynd nål føres ned i hårsækken, hvorefter der tilføres kortvarig strøm og håret trækkes ud. Du mærker det hele som et lille prik i et split sekund.

Resultatet er, at de små kapillærer, som forsyner hårsækken med næring, skubbes længere ned i huden. Derved får håret ikke den næring, som den skal bruge for at eksistere.

Behandlingsforløb

Behandlingsintervallet varierer fra person til person, da det er individuelt hvor mange hår man har, og hvor aggressiv hårvæksten er.  Læs mere om forløbet her.

Hvilken hår kan fjernes

Alle kraftige hår kan fjernet uanset om de er lyse, røde eller mørke, og da hårene fjernes enkeltvis, egner denne behandling sig bedst til mindre områder så som i ansigtet.

Pris

Prisen for Epilering varierer fra person til person, afhængig af hvor mange hår der skal epileres. Den beregnes efter tidsforbrug og ligger fra kr. 265,-  for 10 min. behandling.

Gratis konsultation

Du er velkommen til at komme ind til en gratis og helt uforpligtende konsultation, hvor jeg tager udgangspunkt i din uønsket hårvækst, og hvor vi sammen kan lægge en plan for, hvordan du bliver HÅRFRI.