Epilerings forløb

Inden behandlingen

Jeg ved godt, at det kan være en udfordring at lade håret gro ud i ansigtet, og heldigvis behøver håret ikke være så langt for at kunne fjernes med epilering.

Håret skal blot have en længde på knap  1 mm, så jeg kan få fat i håret med en pinset under epileringen, og heldigvis kan du glæde dig over, at håret efter epilering kun bliver tyndere og mere usynligt, for tilsidst at forsvinde for altid.

Der findes ofte 2-3 hår i samme hårsæk, så du skal forvente, at det kan tage lidt tid at få hårene helt væk - til gengæld slipper du af med dem for altid.

Der vi typisk dukker  enkelte nye hår op i tiden efter, men de kan også nemt fjernes med epilering.


Behandlingsforløb

I begyndelsen af dit behandlingsforløb vil intervallet imellem behandlingerne ligge tæt. Det kan eksempelvis være på 1-2 uger i en periode på 2-3 måneder. Derefter vil intervallet gradvis blive længere i løbet af de 1-2 år det tager at blive helt hårfri.

Hvor langt et forløb du skal have afhænger af hvor mange hår du har,

Hårene formindskes

Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk. 

Hormoner

Da hårvæksten er styret af hormoner, kan der opstå nye hår igennem årene, som kræver en behandling. 

Derfor vil der også skulle flere vedligeholdende behandlinger til, hvis du er særlig hormonelt påvirket ved f.eks overgangsalder, eller får medicinsk behandling der øger hårvæksten eller hvis du har PCO.

Undgå pincet

Under dit epileringsforløb er det vigtigt, at du ikke selv trækker hår ud hjemme, da det kan stimulere hårsækken til at danne et eller flere nye hår. Du må gerne klippe hårene ned, men de skal være min. 1 mm når du kommer til behandling.

Det er også vigtigt at du undgår at pille i det behandlede område, da det kan danne infektion omkring håret. 

Behandling derhjemme

For at formindske risikoen for infektion i hårsækken og for at opnå det hurtigste resultat, så er det vigtigt at du anvender følgende produkter imellem dine behandlinger:

Hair Reducer: Hæmmer hårets vækst og har en rensende effekt på huden. Anvendes morgen og aften på ren og tør hud under dine hudplejeprodukter.

Golden Magic: Opheler og blødgør huden. Nogle oplever i starten af deres forløb at få små røde mærker på huden efter epilering. Dette er helt normalt og vil blive mindre med tiden. Golden Magic påføres huden minimum 2 gange dagligt.

Produkterne kan købes på klinikken.

Perfekt kombination

Behandlingen kan fint anbefales sammen med Release Peeling, hvor alle fine hår kan fjernes over tid.