Japansk Lifting

Japansk Lifting

Japansk lifting er til dig, som gerne vil have en naturlig opstramning af ansigtets muskler, hud og væv uden brug af kirurgi eller indsprøjtninger. 

Denne behandling er den originale Japanske Cosmo Lifting fra den førende internationale ekspert og skaber af metoden, Lone Sørensen. En behandling, hvor både dit ansigt og din krop afbalanceres

Det er en fantastisk behandlingsmetode, der Ikke alene løfter og forynger ansigtet tydeligt, men også reducerer hævelser og fine linjer. Du får gløden tilbage og spændinger i muskler og væv frigives


Pris kr. 695,-
Varighed 60 min.
kan vælges som tillæg til en ansigtsbehandling for kun kr. 400,-

Behandlingen

Japansk Lifting kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater. 

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter der påvirker kroppens energisystem.

Resultat

japansk lifting giver nogle helt fantastiske resultater, og det resultat du ser her er opnået på kun 1 behandling. 

Det er naturligvis individuelt, hvor gode resultater du kan opnå, da udgangspunktet er forskelligt fra person til person. Jeg anbefaler et kurforløb, hvis du vil opnå de bedste resultater.

Indre ro

Japansk lifting er en fantastisk afslappende behandling, som med sine dybe strøg styrker strømmen af energi i hele kroppen og giver indre ro i krop & sjæl.

Derfor er denne behandling også særlig god til dig som er stressramt, eller af anden årsag har brug for at få renset ud i kroppen og få skabt ro og balance.