pHformula Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling


I en ansigtsbehandling arbejder jeg med pHformula, som er en verdenskendt og anerkendt serie fra Barcelona, baseret på medicinske studier.
Behandlinger og produkter er udviklet af Farmaceuter og er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og raske, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

Med pHformula produkter og behandling, får du et særdeles effektive behandlingsresultater med førsteklasses aktive ingredienser uden farvestoffer, mineralsk olie og parabener.

God tid til vejledning

Hvis du har hudproblemer, som du gerne vil have hjælp til, så kan du booker en introbehandling, første gang du besøger klinikken. Her er der afsat ekstra tid til en grundig hudanalyse i forbindelse med en grundig hudanalyse og en kort ansigtsbehandling.
Vi har også tid til en indledende samtale, hvor jeg vil give dig råd og vejledning til din hudpleje derhjemme og høre om dine udfordringer og forventninger.
Sammen lægger vi en plan for et forløb, der giver dig det bedste resultat.

også til dig uden hudproblemer

Måske har du ikke de store udfordringer med din hud, men trænger bare til at få gløden tilbage, og dybderenset din hud for tilstopninger? Så skal du blot vælge én af de 3 typer behandlinger du finder her under. 

Behandlingen sammensættes med og uden dybderens, med og uden massage alt efter hvilken du vælger, og jeg skræddersyr behandlingen, så den passer præcis til din hud.

Ansigtsbehandling kort

Perfekt som et boost til huden, til dig der ønsker en kort men effektiv ansigtsbehandling. Her får du afrenset din hud og behandlet med aktive frugtsyrer

Der indgår IKKE dybderens og maske i denne behandling
Pris kr. 495,-

Ansigtsbehandling 45 min.

Uanset din hudtype kommer du rigtig godt omkring med denne behandling, hvor du foruden de aktive frugtsyrer også får dybderenset huden efterfulgt af en genopbyggende maske. 

Der indgår ikke massage i denne behandling
Pris kr. 695,-

Ansigtsbehandling med massage

Ønsker du en forkælende pHformula behandling, så er det denne behandling du skal vælge. Her får du også en skøn nakke, skulder- og ansigtsmassage.

Pris kr. 795,-