Release peeling

Få fjernet dunhår

Release peeling er en basisk peeling, der er baseret på alger og enzymer, som nænsomt fjerner ALLE dunhår og døde hudceller i ansigtet allerede efter 1. behandling.

Pris kr. 565,-
Varighed 30 min.

Hvor ofte

for at opnå det bedste resultat, skal du ved opstart forvente, at dine to første behandlinger skal udføres med 1 uges interval.

Herefter aftales, hvor hyppigt dine behandlinger skal gentages, da det kan variere fra person til person – dog typisk med 2-4 uger mellem de enkelte behandlinger.

Jo flere behandlinger man får i starten, jo bedre effekt, da peelingen trænger længere ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen forlænges.

Efter behandlingen

Huden vil i dagene efter behandling have brug for mere næring end den plejer, hvorfor det er meget vigtigt, at du smører morgen og aften med SOS Repaircreme fra pHformula. Denne creme er OBLIGATORISK i forbindelse med at få Release peelingen, da du ellers risikerer at få rød og irriteret hud.
Pris kr. 359,-

Hair Reducer

Hair Reducer svækker dine hårsække og derved hæmmer hårvæksten. Anvendes morgen og aften under dine hudplejeprodukter.

Indhold: Arnikaekstrakt, lavendelekstrakt, morgenfrueekstrakt, padderokkeekstrakt, rosmarinekstrakt, limeekstrakt, dansk og Japansk kaprifolieekstrakt.

Pris 30 ml. kr. 466,-

Flere kombinationer

Mindre områder

Releasepeeling kan også anvendes på mindre områder så som overlæbe og læbe & hage til priser fra 245 kr.

Tykke hår

Har du  kraftige hår i ansigtet, så er de for kraftige til en Release Peeling. Her skan du kombinere din Release peeling med Epilering, som permanent fjerner tykke hår
Læs om Epilering

Release peeling  DELUXE

Ønsker du et fuldendt resultat efter din Release peeling, hvor du får ekstra glød og fugtmættet hud, så skal du kombinerer Release med en Oxygenbehandling
Læs om Release DELUXE