Release peeling

Få fjernet dunhår

Release peeling er en basisk peeling, der er baseret på alger og enzymer, som nænsomt fjerner ALLE dunhår og døde hudceller i ansigtet allerede efter 1. behandling.

Pris kr. 625,-
Varighed 30 min.

Fordele ved Release peeling

Fordelene ved Release peeling i forhold til f.eks. voksbehandling eller pinset er mange

  • Det er helt smertefrit
  • Du får ALLE dunhår med (også de helt små)
  • Du får fjernet alle døde hudceller.
  • Resultatet er en helt glat og hårfri hud!

Hårvækst reduceres

Dunhår vil forsætte med at gro, men med en Releasepeeling får du minimeret væksten af hårene, og hårmængden reduceres gradvist.

Din hårvækst bliver IKKE forværret og du får heller ikke kraftigere hår ved en Releaspeeling! tvært imod så reduceres din hårvækst ved gentagende behandlinger.


Hårfri efter 1. behandling

Allerede efter 1. behandling har du et helt glat og hårfrit resultat, og det vil tage nogle uger for dine hår at gro ud igen, og er du nysgerrig på at se det gode resultat en Releasepeeling kan give dig, så kan du sagtens prøve en behandling uden at fortsætte i et kurforløb.

for at opnå det bedste resultat, anbefales gentagende behandlinger, og jo oftere du får en releasepeeling i starten, des hurtigere opnår du et mere langvarigt resultat.


Efter behandlingen

Huden vil i dagene efter behandling have brug for mere næring end den plejer, hvorfor det er meget vigtigt, at du smører morgen og aften med SOS Repaircreme fra pHformula. 
Pris kr. 375,-

Flere kombinationer

Release peeling  DELUXE

Ønsker du et fuldendt resultat efter din Release peeling, hvor du får ekstra glød og fugtmættet hud, så skal du kombinerer Release med en Oxygenbehandling
Min varmeste anbefaling efter en Releasepeeling

Mindre områder

Releasepeeling kan også anvendes på mindre områder så som overlæbe og læbe & hage.