Release peeling

Få fjernet dunhår

Release peeling er en basisk peeling, der er baseret på alger og enzymer, som nænsomt fjerner ALLE dunhår og døde hudceller i ansigtet allerede efter 1. behandling.

Pris kr. 625,-
Varighed 30 min.

Hvor ofte

for at opnå det bedste resultat, skal du ved opstart forvente, at dine to første behandlinger skal udføres med 1 uges interval.

De efterfølgende 3 behandlinger skal udføres med henholdsvis 2, 3 og 4 ugers interval.

For at vedligeholde det gode resultat, skal du derefter have en Releasepeeling hver 4. uge, så længe du vil være hårfri.

Jo flere behandlinger man får i starten, jo bedre effekt, da peelingen trænger længere ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen forlænges.

Fordele ved Release peeling

Fordelene ved Release peeling i forhold til f.eks. voksbehandling eller pinset er mange

  • Det er helt smertefrit
  • Du får ALLE dunhår med (også de helt små)
  • Du får fjernet alle døde hudceller.
  • Resultatet er en helt glat og hårfri hud!

Flere kombinationer

Release peeling  DELUXE

Ønsker du et fuldendt resultat efter din Release peeling, hvor du får ekstra glød og fugtmættet hud, så skal du kombinerer Release med en Oxygenbehandling
Læs om Release DELUXE

Mindre områder

Releasepeeling kan også anvendes på mindre områder så som overlæbe og læbe & hage.

Efter behandlingen

Huden vil i dagene efter behandling have brug for mere næring end den plejer, hvorfor det er meget vigtigt, at du smører morgen og aften med SOS Repaircreme fra pHformula. Denne creme er OBLIGATORISK i forbindelse med at få Release peelingen, da du ellers risikerer at få rød og irriteret hud.
Pris kr. 375,-