Hvide knopper

Hvad er Milier?

Milier er små, hvide og ofte hårde knopper. De kan minde om talgknopper og kommer som følge af en ophobning af hudceller, der er indkapslet under hudens overflade på grund af en overproduktion af hudfedt der medfører en tilstopning af hudens porer, og derved dannes der disse karakteristiske knopper.

Du kan ikke blot vaske dem væk, da der skal andre metoder til og en helt anden form for behandling, hvis du vil af med dine milier.

 

Hvordan slipper man af med Milier?

En af de måder du kan behandle milier, er ved at gøre brug af gode hudplejerutiner, gerne med et renseprodukt der renser i dybden. Det vil sørge for, at din huds porer ikke tilstoppes af fedt og snavs, så du på den måde sikrer, at de døde hudceller kan afstødes naturligt fra din hud.

Ud over at rense din hud dagligt, kan du 1-2 gange om ugen også anvende en mere aktiv peeling, som give dig mulig for selv at lave en mere dybdegående eksfoliering derhjemme. 

Denne eksfoliering er ikke alene gavnlig, når det gælder om at komme milier til livs, men også hvis du ønsker at forebygge disse hvide knopper i ansigtet på længere sigt.

 

Få hjælp til at få fjernet Milier

Man kan godt fristes til at pille, trykke og klemme på disse hvide knopper, men lad være! Det eneste der kommer ud af dette, er sår og endnu mere iøjnefaldende mærker i huden.  

Har du imidlertid ikke større succes med daglig peeling eller eksfoliering og god hudpleje, så kan jeg hjælpe dig med at fjerne dem her på klinikken.

 I en ansigtsbehandling kan jeg med frugtsyre løsne de døde hudceller og skånsomt fjerne dem fysisk, og du vil derefter langt bedre kunne holder milierne væk efterfølgende.


BESTIL TID TIL EN 60 MIN. ANSIGTSBEHANDLING MED DYBDERENS TIL 695,- KR.

 

Forebyggelse af Milier

Som allerede nævnt er en af de bedste metoder til forebyggelse af disse hvide knopper på huden eksfoliering, hvorved hudens porer holdes åbne og fri for fedt og snavs. 

Derudover er en god hudpleje aldrig spild af tid, og jeg hjælper dig gerne med at finde den hudpleje, som passer bedst til din hudtype, og som både blødgør din hud og gør den ekstra modstandsdygtig – eventuelt suppleret med en serum.

BESTIL TID TIL EN INTROBEHANDLING og få råd og vejledning til din hudpleje