Røde udslæt omkring munden

Røde udslæt, der starter omkring næsen og breder sig ud omkring munden, måske kan du nikke genkendende til det?

Det klør, det stikker, det svier og uanset hvad du smører med, så vil det ikke stoppe.

Dette kan være tegn på Perioral Dermatitis, en hormonel hudsygdom, der ofte ses hos kvinder i 20 års alderen og opefter. For nogle mennesker spreder udslættet sig også omkring øjnene, og huden kan være meget rød og hævet endda med blister og skældannelse.

Mange vælger at behandle Perioral Dermatitis med steroide cremer, men desværre kun med kortsigtet resultat, da udbruddet ofte vender tilbage, når de stopper med at bruge cremen.
Undgå at spilde flere penge på cremer, der ikke giver de ønskede resultater. Bliv klogere på hudens behov, og få vejledning i den bedste sammensætning af den daglige hudpleje, og opnå en sund hud i balance med dæmpet røde udbrud.

Jeg vil gerne invitere dig til en eksklusiv hudanalyse og ansigtsbehandling på min klinik Clinique Mirabella i Ørbæk på Bøgebjergvej 1.

Mit navn er Anne, og jeg er lægeeksamineret kosmetolog specialiseret i behandling af hudsygdomme. Igennem 15 år har jeg hjulpet en lang række kunder med at genfinde ro og balance i huden - uanset hvilket hudproblem de kæmper med.

I denne behandling får du:

En grundig hudanalyse, for at lære din huds tilstand og sundhed at kende, også under overfladen.

Ansigtsbehandling tilpasset præcis til din hudtilstand

En behandlingsplan for, hvordan du kan få de bedste resultater af din indsats.

Professionel anbefaling af, hvordan du sammensætter din hudpleje, så du kan få en sund hud i balance.

BESTIL TID TIL INTROBEHANDLING