Squalane - din ultimative fugtgiver

Når huden tørster og er ude af balance, vil den elske noget ekstra fedtstof, som den genkender. Og derfor bør du kende superfugtgiveren squalane.

Er din hud tør, så er squalane en af de hudplejeingredienser, du særligt bør kende og bruge igen og igen.

Hvad er squalane?
Faktisk kender din hud allerede squalane, for squalane er et af de fedtstoffer, som hudens talgkirtler selv producerer.

Denne naturlige sebumproduktion er ekstremt vigtig, for det er kroppens metode til at beskytte din hud, da den ellers bliver tør som en rosin og revner og sprækker.

Der kan gå kuk i sebumproduktionen i vores hud, f.eks. om vinteren, hvor luftfugtigheden er ekstra lav, og indeklimaet er supertørt, så har din hud brug for at få tilført nærende fedtstoffer som eksempelvis squalane udefra.

Hvor kommer squalane fra?
squalane uvindes af bæredygtige plantekilder som oliven og sukkerrør

Hvad gør squalane for huden?
Selvom squalane jo er en olieagtig substans, efterlader 100 procent ren squalane slet ikke den der lidt tunge, fedtede fornemmelse på huden, som vi ofte forbinder med andre nærende olier som jojobaolie og sheasmør.

Det skyldes, at squalanes molekylestruktur er let og meget lig hudens cellemembran og derfor er endnu en grund til, at huden siger “dig kender jeg” og straks suger squalane til sig.

Her virker olien som fugtgivende og beroligende smørelse, der forebygger udtørring, gør hudoverfladen glat og blød og danner en beskyttende hinde – helt uden at tilstoppe.

Ligegyldig om du har en tør, sensitiv eller fedtet hudtype, er squalane således vejen til en sund, stærk og strålende hud.

Du finder et højt indhold af Squalane i den nye POST plus recovery creme fra pHformula, som du nu kan få her på klinikken.

POST plus fra pHformula indeholder også mange andre ingredienser så som f.eks. Probiotika, Solsikkekerneolie, Hyaluronsyre og Niacinamide, og passer til alle hudtyper - også til den fedtede hud.

Har du ikke allerede prøvet POST plus, vil jeg varmt anbefale dig at komme igang med at bruge den, inden det bliver alt for koldt udenfor. Den koster 415 kr.

Send mig en SMS på 28 87 04 88 hvis jeg skal lægge en ud til afhentning.

Husk at du optjener 15% at dit køb til gratis pHformula produkter, når du bruger appen. læs mere om appen her: