Update Reset


Brasiliansk voksbehandling

Brasiliansk voksbehandling,  også kaldet intim voksbehandling, betyder fjernelse af alt eller næsten alt kønsbehåring med voks, og jeg tilbyder kun behandlingen til kvinder.

Jeg har igennem de seneste 10 år udført brasiliansk voksbehandling, og når du får behandlingen her på klinikken, vil jeg gøre alt for, at du føler dig afslappet og godt tilpas. 

Jeg anvender LYCON voks til brasiliansk voksbehandling, som er en vokstyper der er yderst skånsom for den sarte hud.


Hårlængde

For at opnå det bedste resultat, skal dine hår have en længde på ca. 1/2-1 cm.

Tag gerne et par bomuldstrusser med til at iføre dig efter behandlingen, og det er en god ide ikke at komme i alt for stramtsiddende bukser.


Ingen forstyrrelser

Jeg har altid kun én kunde på klinikken ad gangen, så ingen forstyrrelser og god plads til spørgsmål undervejs.

Du ligger på en briks bag et forhæng, og inden behandlingen påbegyndes, vil du blive tilbudt vådservietter og samtidig også et håndklæde, som du kan dække dig til med hvis du ønsker.


Blødt resultat

Inden voksen kommes på, påføres en speciel olie på din hud. Den sørger for at beskytte huden under behandlingen og minimerer rødme efter behandligen.

I slutningen af voksbehandlingen plejes huden med antibakterielle og beroligende produkter, så du går herfra med en lækker blød hårfri hud.

Behandlingen tager ca. 30-45 min. alt efter hårvækst, og der er altid afsat lidt ekstra tid til den første brasilianske voks.

Efterfølgende forbliver du hårfri i flere uger efter, og ved gentagende behandlinger vil hårene blive mere fine og færre over tiden.

Forskel på barbering & voksbehandling

Når du barberer dine hår, så  bliver håret skåret over , og ændres derfor til en ”stub” der kradser. I en voksbehandling bliver håret trukket helt ud med hårsæk.

Det tager ca. 3 uger for et helt nyt hår at komme frem, når det fjernes med voks, og når det når frem til hudens overflade, vil det fremstå langt mere fint og transparent, end hvis det var et et afskåret hår. 

Din hårvækst vil med gentagende voksbehandlinger ca. hver 4. - 5. uge blive reduceret med op til ca. 1/3.

Ud over at du slipper for at barbere dig hver og hver anden dag, så slipper du også for rød og irriteret hud evt. med irriterende knopper, som ofte er resultatet af barbering.


Forebyg indgroet hår

Ingroede hår kan forekommer efter brug af skraber, barbering, hårfjerningscremer eller efter en voksbehandling.

Når du er blevet vokset, er hårerne helt nye og fine hår, som kan have svært ved at trænge gennem hudens overflade. Derfor er det vigtigt, at du peele området 2-3 gange om ugen samt pleje med LYCON x-it solution spray.


Produkter

TilBODY EXFOLIANT en skøn, let og cremet body scrub, med bambus fibre der nænsomt men effektivt fjerner tør hud og døde hudceller, og løsner de fine nye hårspidser, så de frit kan gro frem. Peelingen virker sammentrækkende på porene og modvirker og forebygger indgroede hår. 

200 ml. er  kr. 249,- 


X-IT SPRAY/CREME indeholder salicylsyre og mælkesyre som exfolierer døde hudceller og forebygger indgroet hår. X-it indeholder desuden  også Allantoin som beroliger din hud og Arnica Ekstrakt som hjælper huden til at hele.

Påfør X-it spray/creme dagligt efter en voksbehandling, og du undgår røde knopper og forebygger indgroet hår.

Spray 125 ml. kr. 250,-

Creme 30 g kr. 225,-


Plejeprodukterne kan købe på klinikken, og du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål  på tlf. 28 87 04 88.


Body Exfoliant


Den lækre body scrub fra LYCON har en skøn mild citrusduft og indeholder grapefrugt, citrus og Bambusudtræk. Den har en let cremet konsistens med Bambus fibre, der hurtigt mildt og super effektivt fjerner tør hud og døde hudceller.Bedre resultater

Når du peeler huden, så løsner du hårene i overfladen, og fjerner derved alle de døde hudceller, så de nye hår får nemmere ved at komme ud.

Samtidig virker den sammentrækkende på porene og er derfor perfekt til hjemmebrug efter Brasiliansk voksbehandling, og giver dig et langt bedre resultat af dine voksbehandlinger.


Jeg anbefaler at du peeler 2-3 gange om ugen, for at blødgøre huden og forebygge indgroet hår, og den kan i øvrigt med stor fordel anvendes på hele kroppen.


vejl. udsalgspris kr. 249,-


Ingrown X-it 

Et must-have hvis du vil undgå indroede hår ved med voksbehandling eller efter barbering med skraber

Ingrown-X-it modvirker effektivt ingroede hår og afhjælper samtidig ubehag når hårene vokser ud igen samt reducerer ardannelse.

Et klart must-have til brasiliansk voksbehandling og fåes både i creme og sprayform. 


Creme eller spray?

Forskellen på om du vælger spray eller creme er blot, at cremen er til den meget sensetive hud, som har brug for lidt mere pleje, hvor spayen nemt påføres specielt på større områder.

Lycon Ingrown-X-It-Solution Cream/spray kan naturligvis købes på klinikken, og jeg anbefaler at du bruger den dagligt efter badet.


Exfoliant scrub og x-it?

Jeg anbefaler at du både peeler med Exfoliant scrub for at fjerne døde hudceller og løsne hårene OG bruger x-it creme eller spray.

Det som X-it kan er, at den arbejder lidt dybere nede i hårsækken i forhold til Exfoliant scrub. Her dæmper den irritationer, samtidig med at den løsner i overfladen. Det betyder at hårene slipper lettere i en voksbehandling, og derved gør det lettere for dig at blive vokset.


X-it creme 30 g. kr. 229,-

X-it spray 125 ml. kr. 250,-


KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKET


LUKKET 23/2-20  t.o.m. 3/1-21


Ingen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao