Epilering


Epilering er permanent hårfjerning af hår, og den eneste effektive måde hvorpå man kan reducere vækst af lyse, kraftige hår, da andre metoder, så som laserbehandling, kun kan fjerne mørke hår.


Behandlingen foregår ved, at en ultra tynd nål føres ned i hårsækken, hvorefter der tilføres kortvarig strøm og håret trækkes ud. Du mærker det hele som et lille prik i et split sekund.


Resultatet er, at de små kapillærer, som forsyner hårsækken med næring, skubbes længere ned i huden. Derved får håret ikke den næring, som den skal bruge for at eksistere.

Hvilke hår kan fjernes?

Alle kraftige hår kan fjernet uanset om de er lyse, røde eller mørke, og da hårene fjernes enkeltvis, egner denne behandling sig bedst til mindre områder så som i ansigtet, på bryst eller lige under navlen.


Vores hårvækst er styret af vores hormoner, og der kan derfor opstå nye hår igennem årene, som kræver en behandling. Derfor vil der også skulle flere vedligeholdende behandlinger til, hvis du er særlig hormonelt påvirket ved f.eks overgangsalder, eller får medicinsk behandling der øger hårvæksten eller hvis du har PCO.


Hjemmepleje

For at opnå det bedste og hurtigste resultat, er hjemmeplejen meget vigtigt. Her skal du bruge 2 produkter, som kan købe på klinikken, og som reducerer hårvæksten og behandler det epilerede område.Gratis konsultation

Kom gerne ind til en gratis konsultation, hvis du vil høre mere. Her tager jeg udgangspunkt i dig og dine ønsker til hårfjerning.


Jeg fortæller om epilering, og vi kan sammen lægge en plan for, at du bliver hårfri.


Ønsker du at komme igang med det samme? så skal du blot bestille en tid til epilering, og huske at tilvælge de ekstra gratis 15 min. vejledning som du får, den 1. gang du skal epileres.


Spar 10%

Når du kommer til epilering, har du mulighed for at købe et klippe kort på 10 behandlinger og spare 10%.

Vigtigt inden behandlingen

  • Hårene skal være 3 mm ved behandlingens start.

Ja, det kan lyde uoverskueligt, hvis du har kraftig hårvækst..., men ALLE hår behøver ikke nødvendigvis været vokset ud til 3 mm når vi starter. Vi tager de hår som er lange nok, og snuppe de næste ugen efter - men jo mere du kan lade gro inden vi starter, jo hurtigere kommer du i mål.


Efter behandlingen

  • Huden skal plejes med anbefalede produkter morgen og aften, da de både reducerer hårvæksen yderligere, men også plejer det epilerede område efter behandlingen.
  • I de første 24 timer skal du undgå klorvand og sol
  • Den dag du er blevet behandlet, skal du undgå syre i din hudpleje.

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     10.00 - 16.30

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 16.30

Lørdag    LUKKET


Ferielukket uge 41
Copyright © 2019 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao