Akne

Akne er en betændelsestilstand i huden, som viser sig ved betændte "bumser" og rød og irriteret hud.

Det er en hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, og ses ofte hos teenagere i puberteten,  men også som "voksen Akne" hos nogen mennesker langt om i 20-30 års alderen.

Dette før og efter foto er af Sara, som har opnået dette resultat efter et kurforløb for Akne her på klinikken.

Hudlæge eller kosmetologMange  vælge den medicinske løsning hos hudlægen i form af cremer og pille, men det er langt fra alle, der opnår den ønskede effekt. Ofte giver den medicinske behandling  resultater i starten af behandlingen, men typisk vender problemerne tilbage igen i samme grad, måske enda værre...

Medicinsk behandling virker ofte udtørrende på huden, hvilket ofte øger talgproduktionen, samtidig med at der skabes en rød og irriteret overflade. Huden har brug for fugt og næring, hvis den skal hele op efter et akneudbrud, og det er derfor langt mere effektivt, at kombinerer de aktive ingredienser med præcis den mængde fugt og næring, som din hud har behov for.

Mindre udbrud

Når du får behandling her på klinikken og får skræddersyet det hudplejeprogram du skal bruge derhjemme, så vil du opleve at dine udbrud bliver væsentlig mindre, og at huden heler hurtigere op.

Får du efterfølgende udbrud i din hud, så vil dine udbrud være væsentlig mindre, og du vil bedre kunne kontrollere det.

Har du ubalance i din krop og særligt i dit tarmsystem, så vil det trigge din Akne. Derfor har kosten også en stor betydning for din fordøjelse og dermed også dine udbrud af Akne. Hvordan du kan regulere det,  vil jeg naturligvis vejlede dig i, når du kommer til behandling.

Hudanalyse + behandling

Jeg vil gerne invitere dig til en eksklusiv hudanalyse og ansigtsbehandling her på klinikken, hvor du kan blive klogere på din hudtype, og hvordan du fremover plejer din hud med de rigtige produkter, så du slipper for udbrud. Normalt tager jeg 695,- kr. for denne behandling, men lige nu får du 300 kr. i RABAT
(Rabatkode: INTRO)

Før & efter 

Disse billeder er før og efterfotos af mine egne kunder, og de resultater som de har opnået i et kurforløb for Akne, her på klinikken.