Akne

Akne er en betændelsestilstand i huden, som viser sig ved betændte "bumser" og rød og irriteret hud.

Det er en hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, og ses ofte hos teenagere i puberteten,  men også som "voksen Akne" hos nogen mennesker langt om i 20-30 års alderen.

Dette før og efter foto er af Sara, som har opnået dette resultat efter et kurforløb for Akne her på klinikken.

Hudlæge eller kosmetologMange  vælge den medicinske løsning hos hudlægen i form af cremer og pille, men det er langt fra alle, der opnår den ønskede effekt. Ofte giver den medicinske behandling  resultater i starten af behandlingen, men typisk vender problemerne tilbage igen i samme grad, måske enda værre...

Medicinsk behandling virker ofte udtørrende på huden, hvilket ofte øger talgproduktionen, samtidig med at der skabes en rød og irriteret overflade. Huden har brug for fugt og næring, hvis den skal hele op efter et akneudbrud, og det er derfor langt mere effektivt, at kombinerer de aktive ingredienser med præcis den mængde fugt og næring, som din hud har behov for.

Det handler om balance

Som med alt andet i vores krop, så handler det ofte om balance. Din hud er i balance, når den ikke er rød og irriteret i overfladen, men i stedet føles mættet og blød. Når huden er i balance,  vil du bedre kunne holde din Akne nede, og derved minimere dine udbrud.

Mindre udbrud

Når du får behandling her på klinikken og får skræddersyet det hudplejeprogram du skal bruge derhjemme, så vil du opleve at dine udbrud bliver væsentlig mindre, og at huden heler hurtigere op.

Får du efterfølgende udbrud i din hud - for mange piger f.eks. i forbindelse med menstruation, så vil dine udbrud være væsentlig mindre, og du vil bedre kunne kontrollere din hud.

Har ubalance i din krop og særligt i dit tarmsystem, så vil det trigge din Akne. Derfor har kosten også en stor betydning for din fordøjelse og dermed også dine udbrud af Akne. Hvordan du kan regulere det,  vil jeg naturligvis vejlede dig i, når du kommer til behandling.

Skræddersyet hudpleje

 
 pHformula ansigtsbehandlinger vil uden tvivl være det sikreste og bedste valg for dig med Akne, da du med behandlingerne får hjælp til at få huden i balance, samtidig med at du får en skræddersyet plan for den mest optimale hudpleje derhjemme, så du kan opnå de ønskede resultater, også på længere sigt.

Før & efter 

Disse billeder er før og efterfotos af mine egne kunder, og de resultater som de har opnået i et kurforløb for Akne, her på klinikken.