Perioral Dermatitis

Perioral Dermatitis er en hormonel hudsygdom som ofte er arvelig betinget, og som oftes ses hos kvinder i 20 års alderen og opefter.

Det viser sig ved røde udslæt, der starter omkring næsen og breder sig ud omkring munden, og for nogle mennesker kommer det også omkring øjnene.

Den kan gøre ondt, og huden er ofte meget rød og hævet ogmed blister (bums uden talg) og skældannelse.

Dette før og efter foto er taget af en af mine søde kunder, som har været i et kurforløb for perioral Dermatitis.

Hudlæge eller kosmetolog

Mange vælger at behandle Perioral Dermatitis med steoride cremer fra lægen, men desværre kun med kortsigtet resultater, da udbruddet ofte vender tilbage, når de stopper med at bruge den medicinske creme. I den periode hvor cremen bruges, vil huden blive endnu dårligere til at reparere sig selv, da hudcellerne svækkes af den medicinske creme.

Vælger du et kurforløb, får din hud hjælp til at komme i balance,  samtidig med inflammationen bekæmpes. Din hud bliver stærkere og bedre til at hele op og reparere sig selv. Du vil hurtig mærke en forkel efter din 1. behandling, og dine hudplejeprodukter vil lindre den stikken og kløe i huden, som ofte følger med en Perioral Dermatitis.

Ubalance trigger Perioral Dermatitis

Når din hud er i ubalance kæmper den hele tide, fordi den mangler enten fugt eller fedt, og først når den få den næring den har brug for, vil den falde til ro.

Har du så samtidig et udbrud af Perioral Dermatitis, så vil huden være virkelig udfordret og forpint, og med en ubalance i huden, vil dit udbrud blive forværret - så det er en ond spiral, som du skal have hjælp til at komme ud af.

Få resultat af din hudpleje

Måske har du også prøvet utallige cremer og har badeværelset fuld af en masse produkter, som ikke løser problemet for dig. Kom ind og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe din hud i balance.

Før & efter

Disse billeder er før og efterfotos af mine egne kunder, og de resultater som de har opnået i et kurforløb her på klinikken.