Hvad er Rosacea

Rosacea er en betændelsestilstand i de små blodkar i huden, som reagerer ved blussen, når du udsættes for noget der udvider dine blodkar f.eks. alkohol, kulde/varme påvirkning, stress, solen, stærke krydderier etc.

Rosacea er en arvelig betinget hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, og ses både hos mænd & kvinder efter 30 års alderen. Statistisk set har hver 10. kvinde over 30 år Rosacea.

Desværre er Rosacea ikke en hudsygdom der kan fjernes helt, men her kan du få behandlet den så meget i ro, at den ikke kan ses, og samtidig få hjælp til at holde den i ro, også på længere sigt.

Årsag til forværring af Rosacea

Hvis du har Rosacea og i perioder oplever udbrud i huden med rødme og måske blister/bumser, så skyldes det ofte ubalance i kroppen. Det kan være ved hormonel påvirkninger i kroppen, men det kan også skyldes, at du befinder dig i en stresset periode i dit liv.

Vores tarmsystemet er særlig følsomt over for ubalance i kroppen, og en dårlig fordøjelse har især indflydelse på din hud, særligt hvis du har en følsom hud, og derfor vil jeg også vejlede dig lidt omkring kosten, når du kommer til et kurforløb her på klinikken.

Hudlæge eller kosmetolog

Det er ikke altid den medicinske løsning via hudlæge giver det ønskede resultat, og derfor møder jeg ofte kunder på klinikken, som har været i medicinsk behandling i længere perioder, men stadigvæk ikke har fået ro på deres Rosacea.

Årsagen er ofte, at huden stadigvæk mangler næring, og at behandlingen derfor kan være meget skrap og udtørrende på huden, og måske endda giver endnu mere irritation frem for at løse problemet.

Med behandling her på klinikken med pharma-cosmeceutiske pHformulaprodukter, udviklet af dygtige farmaceuter igennem de sidste 30 år, så er det muligt at genskaber, styrke og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordring.

Få huden i ro

Når du får behandling her på klinikken, så vejleder jeg dig også i hvordan du kan pleje din hud derhjemme, og du får indsigt i hvilke behov DIN hud har og hvilke typer hudpleje, der vil give dig de bedste resultater. Det vil skabe en mere sund og rolig hud, og minimere dine udbrud af Rosacea.
Jeg anbefaler at du starter med en introbehandling, hvor vi lægger en plan for, hvordan du opnår det bedste resultater med din hud.

Rosacea

Her ser du et andet eksempel på hvordan Rosacea ser ud. Else som er på dette før- og efter foto fået 7 behandlinger her på klinikken og har brugt de anbefalede produkter derhjemme.

Før & efter

Disse billeder er før og efterfotos af mine egne kunder, og de resultater som de har opnået i et kurforløb her på klinikken.