Akne

Akne er en betændelsestilstand i huden, som viser sig ved betændte "bumser" og rød og irriteret hud.

Det er en hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, så den ses ofte hos teenagere i puberteten,  men også som "voksen Akne" hos nogen mennesker langt om i 20-30 års alderen.

Hudlæge eller kosmetologMange  vælge den medicinske løsning hos hudlægen i form af cremer og pille, men det er langt fra alle, der opnår den ønskede effekt. 

Måske giver den medicinske behandling  resultater i starten af behandlingen, men typisk vender problemerne tilbage igen i samme grad, måske enda værre...

Medicinsk behandling kan også virke udtørrende på huden, men da huden har brug for fugt og næring, hvis den skal hele op efter et akneudbrud, er det langt mere effektivt med behandling og produkter med aktive ingredienser i den rigtige sammensætningen, så huden får præcis dét den mangler.

Det handler om balance

Som med alt andet i vores krop, så handler det ofte om balance. Din hud er i balance, når den ikke er rød og irriteret i overfladen, men i stedet føles mættet og blød. 
Når huden er i balance,  vil du bedre kunne holde din Akne nede, og derved minimere dine udbrud.

Få huden i ro

Når du får behandling her på klinikken og får skræddersyet det hudplejeprogram du skal bruge derhjemme, så vil du opleve at dine udbrud bliver væsentlig mindre, og at huden heler hurtigere op. Der skal ofte ikke mere end 3-4 produkter til.

Når du så får udbrud i din hud - f.eks. i forbindelse med menstruation, så vil dine udbrud være væsentlig mindre, og du vil bedre kunne kontrollere dem, da du nu har værktøjer til at behandle dit udbrud rigtigt.

Det kan også være, at du har ubalance i din krop og særligt i dit tarmsystem, hvilket trigge din Akne. Derfor har kosten også en stor betydning for din fordøjelse og dermed også din hud, og hvordan du kan regulere det,  vil jeg naturligvis vejlede dig i, når du kommer til behandling.

Få skræddersyet hudpleje

 
 pHformula ansigtsbehandlinger vil uden tvivl være det sikreste og bedste valg for dig med Akne, da du med behandlingerne får hjælp til at få huden i balance, samtidig med at du får en skræddersyet plan for den mest optimale hudpleje derhjemme, så du kan opnå de ønskede resultater, også på længere sigt.