Hvad er Akne

Akne er en betændelsestilstand i huden, som viser sig ved betændte "bumser" og rød og irriteret hud.

Det er en hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, så den ses ofte hos teenagere i puberteten,  men også som "voksen Akne" hos nogen mennesker langt om i 20-30 års alderen.

Hudlæge eller kosmetolog

Som du sikkert allerede har erfaret, så findes der et utal af forskellige forslag til, hvordan du får styr på din Akne...

Mange mennesker vælge den medicinske løsning hos hudlægen i form af cremer, men det er så ofte også de mennesker, som jeg møde på min klinik, da de efter flere måneder (måske års) forbrug af medicinske cremer, stadigvæk ikke har fået deres Akne i ro.

Det er min overbevisning, at det handler om at give huden præcis dét, som den har brug for! Derved får du skabt en balance i huden, som også giver dig mere langsigtede resultater.

Det handler om balance

Som med alt andet i vores krop, så handler det ofte om balance. Det betyder dog ikke, at du kan undgå at få Akne, hvis blot din hud er i balance, men at du vil kunne holde din Akne nede, og minimere dine udbrud,  når din hud er i balance.

Få huden i ro

Når du får behandling her på klinikken og får de rigtige hudplejeprodukter til hjemmebrug, så vil du opleve, at dine udbrud bliver væsentlig mindre, og at huden heler op.

Når du så får udbrud i din hud - f.eks. i forbindelse med menstruation, så vil dine udbrud være væsentlig mindre, og du vil bedre kunne kontrollere dem, da du nu har værktøjer til at behandle dit udbrud rigtigt.

Det kan også være, at du har ubalance i din krop og særligt i dit tarmsystem, hvilket trigge din Akne. Derfor har kosten også en stor betydning for din fordøjelse og dermed også din hud, og hvordan du kan regulere det,  vil jeg naturligvis vejlede dig i, når du kommer til behandling.

Myter om Akne


Akne skal bare gå væk af sig selv... Det skal den bestemt IKKE, for så får du ar måske både på hud og sjæl.


Akne skal udtørres.... Det skal det bestemt IKKE, for når huden udtørres sættes din talproduktion op, så din Akne i stedet forværres.

Bumser skal trykkes væk.... Det skal de bestemt IKKE, for når du tømmer en bums, ligger der en lille bakterie inden i, som du spreder til resten af din hud - d.v.s. du smitter dig selv og får flere bumser!!

Akne skal skrubbes væk..... Det skal den SLET ikke - akne er en betændelsestilstand i huden, som forværres hvis du skrubber og ridser i huden.

Akne forsvinder når man får sol på.... Måske det kan føles som om, at solen udtørre din Akne, men faktisk vil du risikere at danne en masse pigment (brune pletter), da du har en betændelsestilstand i huden.


Man kan bare dække sin akne med makeup... ja, du kan godt dække din Akne med makeup, men KUN med makeup som er 100% åndbart og helst i små mængder. Det kan være svært at finde rundt i den store makeup- og creme jungle, og derfor hører vejledning omkring makeup og hudpleje naturligvis også med, når du får behandling for din Akne.

Når man spiser chips og chokolade forværres Akne.... ja, for nogen kan det have betydning, men for de fleste har mejeriprodukter en lang værre effekt på  Akne, da mejeriprodukter indeholder et Valleprotein, som trigger dine talgkirtlerne - så skær helt ned på f.eks. mælk og ost.

Akne sidder kun i huden.... Måske det kun ses på huden, men Nej, dit udbrud af Akne handler også rigtig meget om hvad du spiser, og særligt hvordan dit tarmsystem fungerer. Vores fordøjelse er en kæmpe motor som skal VIRKE! før at huden kan få det bedre!

Behandling

Når du kommer ind til behandling,  får du altid vejledning i, hvordan du via din kost og kosttilskud kan forbedre din hud, og holde  Akneudbrud nede.


For at få balance i din hud og få din Akne til at falde til ro, så kræver det både behandlinger og en god portion tålmodighed, men som du kan se på før- og efterbilledet af Sarah, så kan det sagtens lade sig gøre.  

Sara på før- og efterbilledet har fået 12 behandlinger, men det er naturligvis meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, alt efter hvordan hudens tilstand er. Læs hvad hun og andre kunder siger om deres behandlingsforløb HER

Det kan også være at du har en så voldsom akne, at du får store væskene bylder mere end bumser, og her vil jeg anbefale at du tager til en hudlæge, som så kan give dig en A-vitamin pillekur.

Få skræddersyet hudpleje

Der er selvfølgelig hverken mulighed for, eller grund til,  at "skyde gråspurve med kanoner", for en A-vitamin pillekur er en voldsom behandling for hele kroppen. Så hvis du har en akne med bumser og ikke bylder, så kom ind til mig og få hjælp.

Her vil pHformula ansigtsbehandlingen uden tvivl være det sikreste og bedste valg for dig, da du både får hjælp til at få huden i balance (det gør pillekuren bestemt ikke - tværtimod), og du vil også få væsenligt mere langsigtede resultater, når du også får de rigtig produkter, som er skræddersyet til at behandle din hud derhjemme.

Undgå at spilde flere penge

Så hvis du allerede har prøvet utallige cremer og har måske skabet fuld af en masse produkter, som alligvel ikke løser problemet...? Så er det måske nu du skal vælge en ny vej,  og få professionel hjælp til at finde frem til, hvordan du får styr på din Akne.

Konsultation

Du er velkommen til at komme ind til en gratis og helt uforpligtende konsultation, hvor jeg viser dig, hvordan vi sammen kan få din hud i balance og få behandlet din Akne. 

Kom igang med behandling

Har du allerede besluttet dig for at gøre noget ved det, så bestil en pHformula ansigtsbehandling på 60 min. (læs mere)

Så kan du allerede nu komme igang med at gøre noget godt for din hud.

Når du bestiller tid, så HUSK at tilvælge lidt ekstra tid til din behandling, hvilket du automatisk får tilbudt når du booker.