Akne

Akne er en betændelsestilstand i huden, som viser sig ved betændte "bumser" og rød og irriteret hud.

Det er en hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, så den ses ofte hos teenagere i puberteten,  men også som "voksen Akne" hos nogen mennesker langt om i 20-30 års alderen.

Hudlæge eller kosmetologMange  vælge den medicinske løsning hos hudlægen i form af cremer og pille, men det er langt fra alle, der opnår den ønskede effekt. 

Måske giver den medicinske behandling  resultater i starten af behandlingen, men typisk vender problemerne tilbage igen i samme grad, måske enda værre...

Medicinsk behandling kan også virke udtørrende på huden, men da huden har brug for fugt og næring, hvis den skal hele op efter et akneudbrud, er det langt mere effektivt med behandling og produkter med aktive ingredienser i den rigtige sammensætningen, så huden får præcis dét den mangler.

Det handler om balance

Som med alt andet i vores krop, så handler det ofte om balance. Din hud er i balance, når den ikke er rød og irriteret i overfladen, men i stedet føles mættet og blød. 
Når huden er i balance,  vil du bedre kunne holde din Akne nede, og derved minimere dine udbrud.

Få huden i ro

Når du får behandling her på klinikken og får skræddersyet det hudplejeprogram du skal bruge derhjemme, så vil du opleve at dine udbrud bliver væsentlig mindre, og at huden heler hurtigere op. Der skal ofte ikke mere end 3-4 produkter til.

Når du så får udbrud i din hud - f.eks. i forbindelse med menstruation, så vil dine udbrud være væsentlig mindre, og du vil bedre kunne kontrollere dem, da du nu har værktøjer til at behandle dit udbrud rigtigt.

Det kan også være, at du har ubalance i din krop og særligt i dit tarmsystem, hvilket trigge din Akne. Derfor har kosten også en stor betydning for din fordøjelse og dermed også din hud, og hvordan du kan regulere det,  vil jeg naturligvis vejlede dig i, når du kommer til behandling.

Få skræddersyet hudpleje

 
 pHformula ansigtsbehandlinger vil uden tvivl være det sikreste og bedste valg for dig med Akne, da du med behandlingerne får hjælp til at få huden i balance, samtidig med at du får en skræddersyet plan for den mest optimale hudpleje derhjemme, så du kan opnå de ønskede resultater, også på længere sigt.

Undgå at spilde flere penge

Har du allerede prøvet utallige cremer? og har du produkter stående, som alligvel ikke løser problemet...? Så er det måske nu du skal vælge en ny vej!

Du er nødt til at ændre sine hudplejerutiner, hvis dét du gør nu det ikke virker!

Konsultation

Kom ind til en gratis og helt uforpligtende konsultation, og lad os sammen lægge en plan for, hvordan du får den bedste udgave af din hud. 

Vil du bare igang?

Har du allerede besluttet dig for at komme igang med en behandling, så kan du sagtens springe konsultationen over, og istedet bestille en pHformula ansigtsbehandling på 60 min. (læs mere)

Når du bestiller tid, så HUSK at tilvælge lidt ekstra tid til din behandling, hvilket du automatisk får tilbudt når du booker.

Myter om Akne


Akne skal bare gå væk af sig selv... Det skal den bestemt IKKE, for så får du ar måske både på hud og sjæl.

Akne skal udtørres.... 
Det skal det bestemt IKKE, for når huden udtørres sættes din talproduktion op, så din Akne i stedet forværres.

Bumser skal trykkes væk.... 
Det skal de bestemt IKKE, for når du tømmer en bums, ligger der en lille bakterie inden i, som du spreder til resten af din hud - d.v.s. du smitter dig selv og får flere bumser!!

Akne skal skrubbes væk..... 
Det skal den SLET ikke - akne er en betændelsestilstand i huden, som forværres hvis du skrubber og ridser i huden.

Akne forsvinder når man får sol.... 
Måske det kan føles som om, at solen udtørre din Akne, men faktisk vil du risikere at danne en masse pigment (brune pletter), da du har en betændelsestilstand i huden.

Man kan bare dække sin akne med makeup... 
 ja, du kan godt dække din Akne med makeup, men KUN med makeup som er 100% åndbart og helst i små mængder. Det kan være svært at finde rundt i den store makeup- og creme jungle, og derfor hører vejledning omkring makeup og hudpleje naturligvis også med, når du får behandling for din Akne.

Når man spiser chips og chokolade forværres Akne.... 
ja, for nogen kan det have betydning, men for de fleste har mejeriprodukter en lang værre effekt på  Akne, da mejeriprodukter indeholder et Valleprotein, som trigger dine talgkirtlerne - så skær helt ned på f.eks. mælk og ost.

Uanset hvad jeg spiser, så får jeg Akne.... 
Udbrud af Akne handler også rigtig meget om hvad du spiser, og særligt hvordan dit tarmsystem fungerer. Vores fordøjelse er en kæmpe motor som skal VIRKE! før at huden kan få det bedre!