Perioral Dermatitis

Perioral Dermatitis er en hormonel hudsygdom som ofte er arvelig betinget, og som oftes ses hos kvinder i 20 års alderen og opefter.

Det viser sig ved røde udslæt, der starter omkring næsen og breder sig ud omkring munden, og for nogle mennesker kommer det også omkring øjnene.

Den kan gøre ondt, og huden er ofte meget rød og hævet ogmed blister (bums uden talg) og skældannelse.

Hudlæge eller kosmetolog

Mange vælger at behandle Perioral Dermatitis med steoride cremer fra lægen, men desværre kun med kortsigtet resultater, da udbruddet ofte vender tilbage, når de stopper med at bruge den medicinske creme.

I den periode hvor cremen bruges, vil huden blive endnu dårligere til at reparere sig selv, da hudcellerne svækkes af den medicinske creme.

Med en pHformula ansigtsbehandling får huden hjælp til at komme i balance,  og den bliver stærkere og bedre til at hele og reparere sig selv, fordi den får præcis de ingredienser den har brug for, hverken mere eller mindre.

Ubalance trigger Perioral Dermatitis

Når din hud er i ubalance kæmper den hele tide, fordi den mangler enten fugt eller fedt, og først når den få den næring den har brug for, vil den falde til ro.

Har du så samtidig har et udbrud af Perioral Dermatitis, så vil huden være virkelig udfordret, og med en ubalance i huden, vil dit udbrud blive forværret - så det er en ond spiral, som du skal have hjælp til at komme ud af.

Undgå at spilde flere penge

Måske har du også prøvet utallige cremer og har måske skabet fuld af en masse produkter, som alligvel ikke løser problemet.  

Derfor har du nu mulighed for at vælge en ny vej, og få hjælp til at finde frem til, hvad det er din hud den mangler.

Konsultation

Du er velkommen til at komme ind til en gratis og helt uforpligtende konsultation, hvor vi sammen kan lægge en plan for, at få din hud i balance og få din Perioral Dermatitis til at falde helt til ro. 

Kom igang med behandling

Har du allerede besluttet dig for at gøre noget ved det, så bestil en pHformula ansigtsbehandling allerede idag.