Hvad er Rosacea

Rosacea er en betændelsestilstand i de små blodkar i huden, og som reagerer ved blussen, når du udsættes for noget der udvider dine blodkar f.eks. alkohol, kulde/varme påvirkning, stress, solen, stærke krydderier etc.


Rosacea er en arvelig betinget hudsygdom, som er meget påvirket af hormoner, og ses både hos mænd & kvinder efter 30 års alderen.
Statistisk set har hver 10. kvinde over 30 år Rosacea.

Desværre er Rosacea ikke en hudsygdom der kan fjernes helt, men her kan du få behandlet den så meget i ro, at den ikke kan ses, og samtidig få hjælp til at holde den i ro, også på længere sigt.

Hudlæge eller kosmetolog

.Mange mennesker vælge den medicinske løsning hos hudlægen i form af cremer, men det er så ofte også de mennesker, som jeg møde på min klinik, da de efter flere måneder (måske års) forbrug af medicinske cremer, stadigvæk ikke har fået ro på deres Rosacea.


Det er min overbevisning, at det handler om at give huden præcis dét, som den har brug for! Derved får du skabt en balance i huden, som også giver dig mere langsigtede resultater.

Det handler om balance

Som med alt andet i vores krop, så handler det ofte om balance. Det betyder dog ikke, at du kan undgå at få udbrud af din Rosacea, hvis blot din hud er i balance, men at du vil kunne holde din Rosacea i ro, og minimere dine udbrud,  når din hud er i balance.

Få huden i ro

Når du får behandling her på klinikken og får de rigtige hudplejeprodukter til hjemmebrug, så vil du opleve, at dine udbrud bliver væsentlig mindre, og at huden heler op. 

Flemming på billedet har fået 12 behandlinger, men det er naturligvis meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, alt efter hvordan hudens tilstand er. HER kan du læse hvad Flemming og andre kunder siger om deres behandlingsforløb.

Når du så får udbrud i din hud - f.eks. i forbindelse med menstruation eller stressede perioder, så vil dine udbrud være væsentlig mindre, og du vil bedre kunne kontrollere dem, da du nu har værktøjer til at behandle dit udbrud rigtigt.

Det kan også være, at du har ubalance i din krop og særligt i dit tarmsystem, hvilket trigge din Rosacea. Derfor har kosten også en stor betydning for din fordøjelse og dermed også din hud, og hvordan du kan regulere det,  vil jeg naturligvis vejlede dig i, når du kommer til behandling.

Få skræddersyet hudpleje

Når du får behandling for din Rosacea her på klinikken, så vil du hurtigt kunne mærke en forskel, og ligeledes vil du kunne mærke at din hudpleje derhjemme føles mere "rigtig", og at den giver din hud meget mere ro.

Rosacea

Her ser du et andet eksempel på hvordan Rosacea ser ud. Else som er på dette før- og efter foto fået 7 behandlinger her på klinikken og har brugt de anbefalede produkter derhjemme.

Konsultation

Du er velkommen til at komme ind til en gratis og helt uforpligtende konsultation, hvor jeg viser dig, hvordan vi sammen kan få din hud i balance og få behandlet din Rosacea i ro. 

Kom igang med behandling

Har du allerede besluttet dig for at gøre noget ved det, så bestil en pHformula ansigtsbehandling på 60 min. (læs mere)

Så kan du allerede nu komme igang med at gøre noget godt for din hud.

Når du bestiller tid, så HUSK at tilvælge lidt ekstra tid til din behandling, hvilket du automatisk får tilbudt når du booker.