Her ser du resultatet efter 2 behandlinger

Eksemhud

Eksem er ofte tør og skællende hud, og der er ofte røde udslæt, på den tynde hud omkring øjnene. Ofte ses eksem også på andre dele af kroppen, og det kan være meget frustrerende med en blussende hud, som er irriteret og klør uanset hvad du gør. 

Her på klinikken behandler jeg primært eksem i ansigtet og jeg tilbyder også  effektive hudplejeprodukter, til behandling på de udsatte områder på kroppen derhjemme.

Dette før og efter foto er taget af en af mine søde kunder, som har været i et kurforløb for Eksemhud.

Fede cremer

Mange vælger at smøre eksemhud med fede cremer, for at give ro på huden, så den ikke føles så brændende og irriteret. Det giver ofte også kortvarig lindring, men så snart huden ikke smøres, bliver rødmen og irritationen i huden forværret.

Dette kan give en "ond spiral", som kan fortsætte i mange år, for jo mere tør huden bliver, jo mere smør man. Årsagen til at forværringen opstår, fordi mange cremer indeholder mineralske olier - også beskrevet som Paraffin og Petrolatum. Disse olier bevirker at cremen ofte føles som en fedtet maske og ikke rigtig trænger ind i huden. Den følelse er helt korrekt, for Mineralske olier kan ikke hjælper huden i dybden, og skaber derfor en irritation i vævet, da huden ikke får den nødvendige næring lidt dybere ned, hvor der er et stort behov for det, særligt når man har eksem.

Hudlæge eller kosmetolog

Mange vælger at behandle Eksemhud med steoride cremer fra lægen, men desværre kun med kortsigtet resultater, da udbruddet ofte vender tilbage, når de stopper med at bruge den medicinske creme. I den periode hvor cremen bruges, vil huden blive endnu dårligere til at reparere sig selv, da hudcellerne svækkes af den medicinske creme.

Vælger du et kurforløb, får din hud hjælp til at komme i balance. Din hud bliver stærkere og bedre til at hele op og reparere sig selv. Du vil hurtig mærke en forskel efter din 1. behandling, og dine hudplejeprodukter vil lindre sin eksem, da de arbejder dybere i vævet, og bliver sammensat præcis ud fra din huds behov.

Ubalance trigger Eksem

Når din hud er i ubalance kæmper den hele tide, fordi den mangler enten fugt eller fedt, og først når den få den næring den har brug for, vil den falde til ro.

Har du så samtidig Eksem, så vil huden være virkelig udfordret og forpint, og med en ubalance i huden, vil dit udbrud blive forværret - så det er en ond spiral, som du skal have hjælp til at komme ud af.

Undgå at spilde flere penge

Måske har du også prøvet utallige cremer og har badeværelset fuld af en masse produkter, som ikke løser problemet for dig. Kom ind og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe din hud i balance.