Keratosis Pilaris

Keratosis Pilaris

Hvad er Keratosis Pilaris

Keratosis pilaris er betegnelsen for knoppet udslæt ved hårsækkene i huden. 

Det ses ofte som små hvide eller røde knopper, der er faste og sidder i hudens hårsække. 

Ofte ses det som hvide knopper, men de bliver røde, når de irriteres, f.eks. hvis man prøve at fjerne dem med for hårde metoder.


Hvor alvorligt er det

Keratosis pilaris er ikke en egentlig sygdom, men snarere en afvigelse af hudens normale udseende.

 Det er derfor hverken farligt eller på anden vis alvorligt, om end det kan forstyrre og være generende for personen, der er ramt.

Knopperne består af keratin, der klumper sig sammen og sætter sig fast ved hårsækkenes åbning, og udslættet smitter ikke.

Hvem får Keratosis Pilaris

keratosis pilaris kan ramme alle, men ofte ses udslættet hos børn og unge. Faktisk menes op mod halvdelen af alle skandinaviske børn og unge at være ramt af keratosis pilaris.

Det er også ofte i børne- og ungdomsårene at udslættet er mest udtalt, men det med alderen aftager væsentligt.


Hvordan fjernes Keratosis Pilaris


Mange griber til hårde metoder i forsøget på at komme udslettet til livs, og ofte resulterer det i forværring.

Erfaring viser at det hjælper at fugte og pleje huden med aktive og nærende produkter, der udelukkende indeholder naturlige og plantebaserede ingredienser.

Mange cremer på markedet indeholder tilstoppende mineralske olier, som blot vil tilstoppe og forværre Keratosis Pilaris, og derfor anbefaler jeg, at du følger disse 3 trin, med produkter der udelukkende er baseret på naturlige ingredienser særligt tilpasset til at kunne opløse de hårde keratinknopper.

TRIN 1 - Body wash

Bioskin Body Wash er en naturlig vask med plejende og nærende ingredienser, som skånsomt hjælper til at opløse den hårde keratin, som tilstopper hårsækken.

Denne næringsrige formel efterlader huden blød og næret.


Indeholder  naturlige ingredienser såsom solsikke, grøn te og Argan, der gør denne kropsvask velegnet til den mest følsomme og tørre hud.


200 ml. kr. 189,-


TRIN 2 - Derma spray

Bioskin Dermaspray Intensive er en let og hurtigt absorberende serum, som hjælpe med at opløse det hårde keratin i hårsækken, som danne knopperne på hudens overflade.


DermaSpray indeholder naturlige og nærende ingredienser så som:

Lavendelolie, Solsikkefrø olie, Havtornolie, Aloe Vera, Mandelolie, Tea Tree oil, Tidselolie, Omega 6,7 & 9, olivenolie, E-vitamin, Rosmarin og Eucalyptus.


Det er vigtigt at du bruger Bioskin Dermaspray Intensive sammen med Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer for at opnå det maksimale resultater.

100 ml. kr. 199,-

250 ml. kr. 399,-

TRIN 3 - Bioskin Zeoderm

En dyb næringsrig creme, som nærer din hud i dybden og opløser de hårde keratinknopper i Keratosis Pilaris. 

Med sit  indehold af mange naturlige ingredienser så som Jojobaolie og Hørfrøolie, lindre den hudgener som kløe, tørhed og irritation..

 Zeoderm indeholder desuden et vulkansk mineral, der danner baggrund for navnet Zeoderm, nemlig ingredienset Zeolite.  

Zeolite er et effektivt ”detox” ingrediens, der bekæmper affaldsstoffer, og regenererer en beskadiget hud, samtidig med at den eliminerer alle toksiner og allergener.  

Det er vigtigt at du bruger Bioskin Dermaspray Intensive sammen med Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer for at opnå det maksimale resultater.  


50 ml. 179,-

150 ml. 269,-

PRODUKTERNE KAN BESTILLES PÅ TLF. 28 87 04 88

Tør hovedbund?

Tør hud på kroppen?