Det siger kunderne

Se kundernes resultater, og hør om deres oplevelser på klinikken.

Akne

Stine

Jeg har haft akne i mange år, og har prøvet så mange forskellige ting uden held. Derfor var jeg også lidt i tvivl, om disse behandlinger mon kunne hjælpe mig, men jeg blev overrasket over, hvor hurtigt jeg kunne se en forskel. Min hud fik det bedre allerede efter 2 behandlinger. Den var ikke så irriteret og tør længere, og den gjorde heller ikke ondt som tidligere.

Jeg er sluppet af med en stor bekymring, som jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på at tænke over. Min livskvalitet er blevet bedre, efter jeg har fået styr på min hud, og når jeg får et lille udbrud, så går det meget hurtigere væk og udvikler sig slet ikke på samme måde som tidligere.


Sara

Allerede efter 4 behandlinger hos Anne var resultatet helt vildt, og jeg kunne se stor forandring på min hud, for hver behandling jeg fik. Jeg har haft akne siden jeg var 14 år, og har dagligt renset og plejet min hud, men min akne blev bare værre og værre.

De produkter Anne anbefalede mig gav et meget bedre resultat, og den vejledning omkring kost jeg fik, var også en rigtig stor hjælp. Jeg kunne se stor forskel og var slet ikke klar over, hvor meget det kan gøre, når man også ændre sin kost.

Dét at min hud er blevet SÅ pæn, har virkelig haft stor betydning for mig.

Rosacea

Jane

Jeg har i mange år haft Rosacea med rødme, ømhed og sviende hud. Dét, at få behandlinger hos Anne, har været det bedste, jeg har gjort for mig selv i lang tid.

Jeg fik hurtigt en forbedring af min hud, efter de første behandlinger, og jeg nyder de afslappende behandlinger på klinikken. Løbende justeres der i de forskellige produkter jeg har brug for, efterhånden som de bliver brugt op.

Som sidegevinst skal det nævnes, at Anne er faktisk til af rette/farve bryn og lave Lashlift/vippebuk, og hun har et stort udvalg af skønne produkter

Flemming

Da jeg første gang kom hos Anne, havde jeg haft Rosacea i flere år, og den var nu virkelig kommet i udbrud. Min læge havde tidligere givet mig nogle piller, men det var ikke den store hjælp, da resultatet var meget kortvarigt, og min hud hurtigt blussede op igen.  

Da jeg så kom hen til Anne, fornemmede jeg straks, at her var jeg i sikre hænder. Det var helt nyt for mig at få ansigtsbehandling, og også nyt at skulle begynde at bruge produkter derhjemme, men det var rigtig rart at komme i gang med det, og jeg fik et virkelig godt resultat!

Charlotte

Anne er en meget kompetent og dygtig kosmetolog, som jeg kun kan anbefale. Annes faglige indsigt i hudsygdomme er stor, så man er i trygge hænder.

Pernille

Anne er simpelthen det sødeste og dygtigste mennesker. Jeg elsker at få behandlinger hos hende. Det er altid dejligt afstressende, og man føler sig som et nyt menneske, når man går derfra. De bedste anbefalinger herfra.

Trustpilot: 4,6 stjerner

"Jeg har gennem rigtig mange år fået behandlinger hos Anne. Og hver gang jeg går derfra, er både min hud og min sjæl i godt humør."


"Dygtig kosmetolog med stor viden om huden og produkter..."

"Anne tager sig tid og man er altid på 2 mands hånd med hende, hvilket giver en ro og fortrolighed. Vil til en hver tid anbefale hende og hendes lækre produkter. Det er hver en krone værd!"

"Du bliver guidet igennem behandlingen, og får rådgivning med hjem. Anne vil helst give sig god tid til hver af hendes mange kunder. Jeg kan kun anbefale Clinique Mirabella."

"Behandlingen på Clinique Mirabella er virksom og du føler dig sikker i ansvarsfuld og tryg atmosfære."

Før-efter billeder 

Nedenfor finder du et udvalg af før-efter billeder hos nogle af kunderne. Typisk vil du opleve et synligt resultat efter et kurforløb på bare 6 behandlinger med 2-3 ugers interval. Imellem behandlingerne plejer du huden derhjemme, og tager dig godt af den, indtil huden er klar til at tage imod ny behandling.

Gratis konsultation

Kunne du tænke dig lidt vejledning omkring behandling af din hud, inden du går i gang med et kurforløb? 
Du er altid velkommen til en gratis konsultation på klinikken.