Rød og tilstoppet hud

I en tid som vores, hvor vi konstant bombarderes med ord som "glød" og "flot hud", er det mere end almindeligt surt at slås med udbrud, bumser, rødme eller irritation i ansigtet, som voksen.  

Det kan tage hårdt på en, at man konstant er bevidst og usikker omkring sin hud. Og problemet bliver bestemt ikke bedre af at blive gemt væk under makeup. Men hvad gør man så, hvis man er træt af sin problemhud?  

Dette før og efter foto er taget af en af mine søde kunder, som har været i et kurforløb her på klinikken.

Undgå den forkerte hudpleje

Selvom man renser og smøre sin hud dagligt, så kan man alligevel godt opleve at huden enten bliver rød og irriteret, at man har mange hudorme og at huden føles meget fedtet i løbet af dagen.
Problemer med huden skyldes ofte et mismatch mellem hudtype og de produkter man bruger. Det forkerte produkt, til den forkerte hudtype, har ikke bare ringe virkning, det kan ligefrem forværre problemet.

undlad tilstoppende hudpleje


Mange cremer indeholder mineralske olier - også beskrevet som Paraffin og Petrolatum. Disse olier er råolier udviklet af spildolier, og de bevirker, at cremen ofte føles som en fedtet maske og ikke rigtig trænger ind i huden. Det har en tilstoppende effekt på en hud med forstørret porre og øget talgproduktion, da huden "lukkes inde". 

Cremer med Mineralske olier kan ikke hjælper huden i dybden, og skaber derfor ofte en irritation i vævet, da huden ikke får den nødvendige næring længere nede i vævet, og har du tendens til bumser, så kan du være stensikker på, at du får nogle stykker på hagen og måske endda i resten af ansigtet.

Den rigtig hudpleje

Hvad der er rigtigt til én type hud er ikke nødvendigvis godt til en anden. Derfor skal du ikke lade dig påvirker af, hvilken creme alle andre bruger, bare fordi mange siger at den er fantastisk. For den kan være fantastisk til DERES hud, men ikke nødvendigvis være den rigtige til DIN hud.

Det er vigtigt at din hud får præcis dét DEN har brug for - hverken mere eller mindre, og din hud kan også ændre sig over tid, både i forhold årstiden, men også i forhold til hvordan du har det - f.eks. hormonelt, overgangsalder, stress etc., det kan også påvirke huden i forhold til indeklimaet - er det fugtigt eller tørt. Når huden er mæt og tilfreds, og får den næring og pleje, som den har brug for, så vil den fungere bedst og derved fremstå meget flottere. 

Selvfølgelig kan man grundliggende have udfordringer med huden. Det kan være at den generelt fedter hurtigt eller måske er den bare meget sart, og det kan ikke altid ændres med hudpleje. Men ved at tilpasse din hudpleje til de udfordringer du oplever, vil problemet blive langt mindre og måske slet ikke være en udfording mere. 

Slip for frustrationer

Hvis du vil slippe for konstant at skulle spekulere på, hvordan du nu får din hud til fungerer, og hvilke produkter du nu skal prøve, så få professionel hjælp. For får du først "knækket koden" og lært din hud bedre at kende, så kan du nemmer finde hudpleje tilpasset din huds behov, og derved få glæde af din indsats.

Så hvad kan du gøre?

Start med at få hjælp til at arbejde din hud i balance med skræddersyet ansigtsbehandlinger, og få samtidig vejledning om både kost og en individuel sammensætning af hudpleje, så du kan opnå de bedste resultater. De produkter jeg tilbyder på klinikken er fra pHformula, som er et verdenskendt og anerkendt professionelt hudplejemærke, som er udviklet af farmaceuter og naturligvis helt uden Mineralske olier.

Undgå at spilde flere penge

Måske har du også prøvet utallige cremer og har badeværelset fuld af en masse produkter, som ikke løser problemet for dig. Kom ind og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe din hud i balance.

Før og efter

Her ser du resultater på mine kunder, som har været i et kurforløb her på klinikken.