Salcura Bioskin

Tør hud på kroppen?

Lider du af psoriasis eller atopisk eksem eller har du bare generelt en irriteret TØR hud på kroppen? Så kan Salcura lindre kløe og ubehag og forbedre din huds barriere. 

Salcura er din "ven i nøden"  og når det gælder tørre eksemhænder eller fødder, og hvis du lider af knopper på kroppen, også kendt som Keratosis Pilaris.  

Psoriasis

Salcura Bioskin 3-trins program afhjælper gener ved bl.a. Psoriasis.  Her ser du resultatet efter kun 2 uger.

Kun 3 trin til en bedre hud

Vil du have hjælp til psoriasis, eksemhud og generelt tør & irriteret hud på kroppen,  så følg disse 3 trin i din daglige hudpleje

TRIN 1 - Body wash

Bioskin Body Wash er en naturlig vask til forsigtigt at rense den tørre, kløende og følsomme hud.

Den indeholder naturlige, skånsomme og nærende ingredienser så som Lavendelolie, Havtorn kerneekstrakt, solsikkefrøolie, grøn the, Argan olie, citrongræs urteolie, Boragoolie, hvid pilebark og dead seasalt, som tilsammen har en nærende og anti-inflammatorisk effekt.

Denne næringsrige formel efterlader huden blød, glat og næret og er derfor perfekt til den mest følsomme og tørre hud.


200 ml. kr. 189,-

TRIN 2 - Derma spray

Denne spray er virkelig din BEDSTE ven i nøden!


Den beroliger øjeblikkelig en irriteret og tør hud med naturlige og nærende ingredienser så som

Lavendelolie, Solsikkefrø olie, Havtornolie, Aloe Vera, Mandelolie, Tea Tree oil, Tidselolie, Omega 6,7 & 9, olivenolie, E-vitamin, Rosmarin og Eucalyptus.

Ved påføring af denne lette og hurtigt absorberende serum oplever du en øjeblikkelig afkølingssensation, hvor kløen reduceres næsten øjeblikkeligt. 

DermaSpray vil hjælpe til normalisering af din huds sundhed vil med tiden blive forbedre din huds barriere.

 jeg anbefaler at du bruger Bioskin Dermaspray Intensive sammen med  Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer for maksimale resultater.

100 ml. kr. 199,-

250 ml. kr. 399,-

TRIN 3 - Zeoderm creme


En dyb næringsrig creme til enhver med tør til ekstrem tør hud, og særlig velegnet til hud, der kan være tilbøjelig til atopisk eksem eller psoriasis.

Med sit indehold af mange naturlige ingredienser så som Jojobaolie og Hørfrøolie, lindre den hudgener som kløe, tørhed og irritation..

 Zeoderm indeholder desuden et vulkansk mineral, der danner baggrund for navnet Zeoderm, nemlig ingredienset Zeolite.  

Zeolite er et effektivt ”detox” ingrediens, der bekæmper affaldsstoffer, og regenererer en beskadiget hud. Den har en unik evne til at støtte en dehydreret huden, så den bevarer fugten, samtidig med at den eliminerer alle toksiner og allergener.  

Zeolite er også rigtig god til (ru) hænder, fødder, kløende insektbid og ekstremt tørre læber (kan svie en smule på læberne).

Jeg anbefaler at du bruger Bioskin Dermaspray Intensive sammen med Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer for maksimale resultater.  


50 ml. 179,-

150 ml. 269,-


Tør hovedbund?

Irriteret hovedbund og kløe kan være belastende og ubehageligt.

Der er hjælp at hente med Salcura Therapy og du kan få øjeblikke lindring at irriteret hovedbund, samtidig med at din hovedbunds balance genopbygges

Følg disse 3 trin til en sundere hovedbund

TRIN 1 - Shampoo

Omega Rich Shampoo er skabt til dig som lider af følsom hovedbund.


Omega Rich Shampoo er fri for hud irriterende kemikalier, og ideel til at lindre den tørre og skællende hovedbund, som i nogle tilfælde skyldes psoriasis eller eksem.


Din hovedbund fodres med sunde næringsstoffer, da den er fyldt med Omegas 3, 5, 7 & 9, takket være de næringsrige havtornsbær. 

Havtorn er et fantastisk ingrediens, der ikke kun indeholder masser af omegaer, men også C-vitamin.


Du får alle de vigtige hud-essentielle næringsstoffer så som Argan, solsikke og rosmarin, der tilsammen beroliger, fugte og beskytte din hovedbund.

200 ml.   kr. 179,-

Anvendelse: Påfør Omega Rich Shampoo i vådt hår og hovedbund. Massér den forsigtigt ind i hovedbunden og håret. Lad produktet ”arbejde” i et stykke tid, og skyl derefter shampoo ud - helst med lunkent vand for at undgå yderligere udtørring af hår og hovedbund

TRIN 2 - Balsam

Salcura Conditioner er fyldt med Omegas 3, 5, 7 & 9 takket være den unikke Havtorn, og denne conditioner er også fyldt med C-vitamin.

Desuden indeholder den flere vigtige hud-essentielle næringsstoffer, der hjælpe med at berolige, fugte og beskytte hovedbunden.

·     Starflower (også kendt som Borage) til at regulere fugtighedsniveauer i huden

·     Sweet Orange søger for at øge cirkulationen i huden

·     Solsikkeolie hjælpe med at fugte og pleje hovedbunden

·     Rosmarin til at give jern, calcium og andre vitale næringsstoffer.


200 ml.    kr. 179,-


Anvendelse:  Påfør balsammen efter brug af Omega Rich Shampoo -  Pres det overskydende vand ud af håret -  Påfør balsam lad det virke 3-5 minutter - Skyl godt ud og helst med lunkent vand

TRIN 3 - Derma spray


Denne spray er virkelig din BEDSTE ven i nøden!


Ved påføring oplever du en øjeblikkelig afkølingssensation, hvor kløen reduceres næsten øjeblikkeligt.

Den er fyldt med naturlige og nærende ingredienser så som Lavendelolie, Solsikkefrø olie, Havtornolie, Aloe Vera, Mandelolie, Tea Tree oil, Tidselolie, Omega 6,7 & 9, olivenolie, E-vitamin, Rosmarin og Eucalyptus.

Del dit hår i sektioner og spray direkte på hovedbunden og lad det virke og trænge ind, inden du børster håret igennem.


100 ml.   kr. 199,-
250 ml.  kr. 399,-

Keratosis Pilaris

Også kendt som små irriterende knopper på kroppen, som kan være irriterende og svære at komme af med.