Japansk Lifting

Japansk lifting er til dig, som gerne vil have en naturlig opstramning af ansigtets muskler, hud og væv uden brug af kirurgi eller indsprøjtninger.

Alder og vores livsbetingelser sætter sine spor i ansigtet, og vores muskler, væv og hud mister sin spændstighed og elasticitet.

Det er en fantastisk behandlingsmetode, der Ikke alene løfter og forynger ansigtet tydeligt, men også reducerer hævelser og fine linjer, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er en utrolig lækker og afslappende behandling, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bl.a. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Kurforløb

Hvad kan jeg opnå

Vil du opnå større synlig effekt? Så er det vigtigt at du får en behandling med kort tids interval d.v.s 1-2 gange om ugen.

Lige som du kan træne din muskler i kroppen, så er en Japansk lifting også en træning af muskler i ansigtet.

Vil du f.eks. have strammet op på dine mavemuskler, så er det ikke nok at træne maveøvelser én gang om måneden. Det samme gør sig gældende med musklerne i ansigtet, og derfor er det vigtigt at få en Japansk Lifting massage 1-2 gange om ugen, hvis du vil have det bedste resultat.

Til dig der bare er vild med behandlingen

Men som blot ønsker den velvære og lift som enkelte behandlinger kan give, og samtidig få ro i krop og sjæl, der anbefaler jeg et kurforløb på 6 behandlinger.

Du får den 6. behandling GRATIS og kan vælge at få de 6 behandlinger med 1 uges interval eller 4 ugers interval.

Japansk Liftning er nemlig i sig selv også en fantastisk lækker og afslappende behandling, og du vil altid kunne mærke en forskel i din hud, selv efter en enkelt behandling.

Til dig der vil se resultater

Til dig som ønsker at arbejde målrettet med et "lift" , anbefaler jeg et kurforløb på 10 behandlinger inden for 4-5 uger.

Her får du de sidste 2 behandlinger GRATIS hvis du følger forløbet inden for den angivet tid.

Vedligholdende behandling anbefales derefter hver 4.- 6. uge og du bevarer resultatet i op til 2 år, hvorefter nyt kurforløb anbefales.

Hvordan betaler jeg

Du betaler blot behandlingen fra gang til gang og opnår rabatten såfremt du blot følger intervallet imellem behandlingerne, som beskrevet her.

Resultater

japansk lifting giver nogle helt fantastiske resultater, men det er naturligvis individuelt hvor store resultater du kan opnå, da udgangspunktet er forskelligt fra person til person.


Til ekstra svære områder, anbefaler jeg at du tilvælger en muskelstimulation til din behandling med Japansk Lifting.

En muskelstimulation giver via dybe strøg i muskulaturen en ekstra opstramning både til ansigt og øjenomgivelseren

Du vil automatisk få mulighed for at tilvælge en muskelstimulation, når du booker en tid til japansk lifting.Den originale metode

Jeg har taget den originale uddannelsen som Japansk Cosmo Lifting terapeut, udviklet af Lone Sørensen, Barcelona. Dette er din garanti for, at du hos mig får en professionel original behandling.

Vil du mere?

ja, det er faktisk muligt at opnå endnu bedre resultater, for kombinerer du Japansk Lifting med diamantpeeling & oxygenbehandling, opnår du HELT fantastiske resultater!

DELUXE udgave af Japansk Lifting gør det hele!!

Diamantpeelingen fjerner alle døde hudceller på din huds overflade, opstramme og efterlader huden lækker og blød.

Efterfølgende arbejdes der ved hjælp af Japansk lifting,  med de dybere liggende ansigtsmuskler og også her udrenses for ophobede affaldsstoffer.

Afslutningsvis får du en Oxygenbehandling som efterlader din hud helt fugtmættet, opstrammet og med en fantastisk klarhed.   Læs om Japansk Lifting DELUXE

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKET


LUKKET 23/2-20  t.o.m. 3/1-21


Ingen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao