Update Reset


Luksus til dig i rolige omgivelser

Clinique Mirabella ligger på matriklen hvor jeg bor, men afsides fra min privatbolig i et rigtig hyggeligt lokale. Her finder du dejlig fred og ro i landlige omgivelser, Ingen forstyrrelser og stress, bare fred, ro og forkælelse.


Jeg har altid kun én kunde på klinikken ad gangen, så her kan du roligt læne dig tilbage og slappe af og lade dig forkæle. Her er der fokus på dig og de problematikker, som du har brug for at få hjælp til.

Jeg tilbyder mange forskellige typer behandlinger her på klinikken, og uanset hvilken behandling du vælger,  så vil du hos mig slippe for at blive forstyrret og at skulle tage hensyn til andre kunder på klinikken. 


Så læn dig tilbage på den lune briks, under et blødt tæppe, og sæt hverdagen på pause.

Produktvejledning

Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger og lækre hudplejeprodukter, og jeg vejleder dig altid  i forbindelse med en ansigtsbehandling, og du har selvfølgelig  også altid mulighed for at købe produkter med hjem.

Når der sker ændringer i din hud,det kan være årstiden aller andre faktore der gør en forskel, så kræver det nogen gange en justering af din hudpleje derhjemme.

Så er det godt at jeg  kender din hud, og derfor altid kan råde og vejlede dig, når du bliver i tvivl om, hvilke produkter, som der skal ændres på.

Så lad mig hjælpe dig med at få din hud til at vise sig fra sin absolut bedste side - hele året rundt.Køb af produkter

Du kan altid købe produkter og få vejledning i produktvalg, når du er til behandling på klinikken.

Du kan naturligvis også købe produkter, uden at få behandling, men for at kunne give dig og andre kunder bedst mulig ro og forkælelse under behandlingen, så har jeg altid kun én kunde på klinikken ad gangen, og derfor skal produkter afhentes ude foran klinikken efter aftale via sms på tlf. 28 87 04 88. 

Der står en lille kurv foran døren til klinikken, hvor jeg vil lægge en pose til dig, med de aftalte produkter, som du så kan hente lige når det passer dig - også uden for åbningstid.

Har du brug for vejledning omkring dit produktkøb, så send lige en besked  til mig, så vi kan aftale nærmere. Du kan også selv bestille en tid online til en gratis hudanalyse. Her vil der være tid til, at vi kan finde de rigtige produkter til dig.


Afbudspolitik

Ved afbud senere end 24 timer før din behandling faktureres 50% af behandlingens pris

Ved udeblivelse faktureres 100% af behandlingens pris.

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKET


LUKKET 23/2-20  t.o.m. 3/1-21


Ingen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao