Passioneret hudpleje

Mit navn er Anne, og jeg er lægeeksamineret kosmetolog med stor passion for mit fag.

Igennem de sidste 15 år har jeg hjulpet kunder med hudproblemer såsom Akne, Rosacea, Perioral dermatitis, eksemhud & psoriasis. Jeg nyder at se mine kunder genfinde livskvaliteten, når vi knækker koden og får ro på en problematisk hud.

Jeg brænder for at gøre dén forskel igennem rådgivning og den rette behandling til din hud. Mange års erfaring i behandling af hudsygdomme har lært mig, at det vigtigste er at give netop DIN hud præcis dét, den har behov for - hverken mere eller mindre.Med øje for ingredienser

Jeg bruger meget tid på at videreuddanne mig inden for  hudsygdomme og hudpleje, og vægter højt at være specialiseret inden for de produkter jeg tilbyder.

Jeg uddanner mig også løbende i nye spændende behandlingsformer, så mine kunder kan få kendskab til de nyeste tiltag i branchen

Ro og forkælelse

Klinikken ligger lidt "ude på landet" i skønne landlige og helt rolige omgivelser på matriklen hvor jeg bor, og du kan parkere lige ved døren. 

Jeg har altid kun 1 kunde på klinikken ad gangen, så du kan nyde din behandling helt uden forstyrrelser, og bare kan læne dig tilbage og slappe helt af til afslappende musik under et dejlig lunt tæppe.