Mit navn er Anne Staugaard, og jeg har siden 2008 arbejdet som selvstændig lægeeksamineret kosmetolog, og har en lille hyggelig klinik på min bopæl i Refsvindinge.

Jeg har en stor passion for at arbejde med hudpleje, og se hvilken forskel det gør for et menneske, når de får styr på en ellers problematisk hud. 

Jeg nyder at have min klinik tæt på min familie, som består af min mand Alex og vores 3 dejlige børn. Det giver mig mulighed for at være hos dem mest muligt, samtidig med at jeg hurtigt kan komme tilbage på klinikken og forkæle mine kunder.

Da jeg er meget passioneret omkring hudpleje, uddanner jeg mig løbende i nye spændende behandlingsformer, så jeg kan sammensætte nye behandlinger til mine kunder.

Jeg bruger meget tid på at udvikle og "nørde" med min klinik, og sørge for for hele tiden at være opdateret på nye muligheder og spændende behandlinger, så mine kunder kan få kendskab til de nyeste tiltag i branchen.


Klinikken

Klinikken ligger i rolige omgivelser med parkering lige ved døren.  For at give dig den bedste oplevelser  og mest afslappende behandling,  så har jeg altid kun 1 kunde på klinikken ad gangen.