OPTILASH VIPPESERUM

Revolutionerende naturlige løsninger uden hormonforstyrrende stoffer, som klinisk bevist leverer tykkere, fyldigere, længere vipper på kun 28 dage.


Pris kr. 295,-

100% Naturlig

Optilash er fri for parabener, prostaglandin, hormon-afledte stoffer, sulfater og andre potentielt skadelige ingredienser. En vippeserum som er udviklet og testet af øjenlæger for at sikre, at de er fuldstændig sikre og ikke-irriterende.

Vegansk

APOTCARE er medlem af PETA’s Beauty without Bunnies-program og med på den officielle liste over mærker, der ikke tester på dyr.

Ingredienserne i OPTILASH er veganske.

100% sikker

Den styrkende ingredienssammensætninger kan bruges af personer med følsomme øjne, permanent makeup, kontaktlinser og lash extensions. 

I modsætning til mange andre produkter, der stimulerer bryn og vippers vækst indeholder OPTILASH ingen form for hormon eller hormonlignende ingredienser, hvilket gør dem fuldstændig sikre at bruge, hvis du er gravid, ammer eller modtager kemoterapi.

Klinisk bevist effekt

Klinisk dokumenterede resultater viser, at den banebrydende sikre sammensætning af ingredienser kan forvandle vipper og bryn på kun 28 dage.

Bestil på SMS 28 87 04 88 eller info@cmirabella.dk

Skønhed inspireret af venskab

“For nogle år siden fik en af mine nære veninder brystkræft. Hun skulle i intens kemoterapi og var bekymret for at miste sine vipper og bryn. For at hjælpe besluttede jeg at undersøge de vækststimulerende vippe- sera, der var på markedet.

Det, jeg fandt ud af, var dybt foruroligende. Størstedelen af de vippestyrkende produkter blev ikke anbefalet til personer i kemoterapi, fordi de indeholdt prostaglandin – et potentielt farligt hormon-afledt indholdsstof.

Motiveret af missionen om at genopbygge min venindes selvværd i en særlig vanskelig periode af hendes liv, greb jeg den udfordring, det var at finde et sikkert og naturligt alternativ til vippestyrkende serum.

OPTILASH er resultatet af ægte dedikation til at udvikle et sikker og klinisk effektiv vippestimulerende produkt til alle kvinder.”

Antoine LE GALLOUDEC

Stifter af APOT.CARE