pHformula Masker

pHformula hydra gel mask

En fantastisk gel maske som giver et kæmpe fugt BOOST til din hud. Den lindre og reparer huden og reducerer de fine linjer øjeblikkelig. 

Et ”MUST” til alle hudtyper, og en maske du slet ikke kan undvære, når først du har prøvet den.  

Et lille tip på en varm dag, Læg den på køl inden brug og brug den gerne omkring øjnene.

Pris 50 ml. kr. 235,-

pHformula VITA B3 maske

B3 mask er et multifunktionelt vidunder, der både beroliger huden samtidig med, at den målrettet arbejder på ældning samt pigmentering og akne.

Masken er tilført ler ekstrakter, hvilket gør den rensende, og så er den særligt effektiv til at dulme irritationer i huden ved f.eks. brug af mundbind.

Pris 50 ml. kr. 319,-

pHformula VITA A maske

En kraftfuld, foryngende maske, der reducerer de synlige tegn på ældning. Micro-indkapslet retinol stimulerer celledelingen, og resultatet er en sund og glat hud.

A-vitamin masken er også fantastisk til at reducere Akne, formindske porre og behandle en fedtet hud.

Pris 50 ml. kr. 369,-

pHformula VITA C maske

Denne skønne C-vitamin maske giver din hud et kæmpe BOOST der ikke alene fugter, men også giver glød og udstråling.

Den bruges til natten direkte på afrenset hud, - du kan bare sove med den på - den suger ind og lægger sig som en dejlig nærende natcreme, der giver din hud en fantastik blød og lækker hud med en strålende overflade, når du vågner.

Pris 50 ml. kr. 349,-

pHformula SOS repair mask

SOS REPAIR mask er en enestående engangsmaske- Sheet maske der totalt gennemfugter og genopbygger dine cellerne og mærkes på huden længe efter. Tag en stund – et roligt øjeblik. Rens huden grundig. Tag Sheet masken ud af pakken og læg den på og NYD så længe du vil …

Huden styrkes, opstrammes, køler, beroligere, forfrisker, fugter i dybden og genopretter hudens naturlige barrierrefunktion, reducere rødme, mindsker fine linjer og rynker.

Pris pr. stk. kr. 75,-

V/køb af 5 stk. kr. 300,-


pHformula sælges kun på klinikken. Kontakt mig for nærmere info.