Produkterne kan bestille på Tlf. 28 87 04 88 eller info@cmirabella.dk

SANZI vippeserum

Sanzi Beauty eyelash growth serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.


Pris 5 ml. kr. 590,-
Nok til 5-6 mdr. forbrug
Vippeserum med Resultatgaranti!

SANZI Brynserum

Sanzi Brynserum er til dig, som ønsker en øjenbryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre bryn serum på øjenbrynene én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.


Pris 5 ml. kr. 640,-
Nok til 5-6 mdr. forbrug

SANZI Eye zone conditioner

Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Perfekt til dig der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Den er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Desuden er produktet 100% vegansk.

Oil-Free makeup Remover

Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og effektiv makeupfjerner, som er helt fri for olie. Den går derfor godt i spænd med vores vippe- og bryn-produkter. Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud.

 

Oplagt til dig, som har enten lash extensions eller permanent vippebuk, da den er helt fri for olie.

Volumen & curl mascara

En vegansk Mascara til dig der drømmer om voluminøse vipper, med det perfekte buk. Mascaraen er tilsat ingredienser der virker vækstfremmende, plejende og nærende


Pris kr. 190,-