Release Peeling


Smuk, glat og hårfri hud


Release Peel er en basisk peeling, som er baseret på alger og enzymer. Den fjerner alle de fine hår i ansigtet og giver dig en fin glat, smuk og ensartet hud.

Release peel opløser det keratin, som dit hår er opbygget af, og ved gentagende behandlinger og anvendelse af anbefalede produkter, opnår du gradvis reducering af dine hår.


Behandlingsinterval for hårreduktion


for at opnå det bedste resultat, skal du ved opstart forvente, at dine to første behandlinger skal udføres med 5-7 dages interval.

Herefter aftales, hvor hyppigt dine behandlinger skal gentages, da det kan variere fra person til person – dog typisk med 2-4 uger mellem de enkelte behandlinger.

Jo flere behandlinger man får i starten, jo bedre effekt, da peelingen trænger længere ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen forlænges.

Du kan også vælge at få Release peeling på mindre områder så som læbe, læbe & hage eller underansigt, men jeg vil anbefale dig at prøve en  Releasepeeling i hele ansigtet, da du får en hel fantastisk hud efter behandlingen.


Du finder alle priser i prislisten.

Efter din Release peeling


Din hud vil se meget mere glat og ensartet ud, med en fantastisk udstråling og dine dunhår vil være fjernet.


Huden vil i dagene efter behandling have brug for mere næring end den plejer, hvorfor det er meget vigtigt, at du smører med Rose Defence som er obligatorisk i forbindelse med behandlingen, og som kan købes her på klinikken.


Rose Defence creme bør anvendes som eneste creme produkt morgen og aften i en uge efter behandlingen, hvorefter du kan genoptage dine almindelige hudplejeprodukter.


Et andet vigtigt produkt, som bør anvendes efter behandlingen, hvis du skal opnå det bedste hårreducerende resultat, det er Hair Reducer. Den hæmmer hårets vækst, så du opnår en markant hårreduktion på sigt, da den får håret til at vokse langsommere.


Hair Reducer indeholder bl.a. ekstrakter fra arnika, lavendel, morgenfrue og padderokke, og skal anvendes morgen og aften i 2 uger efter behandlingen, for at opnå den ønskede hårreducerende effekt.

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKET


FERIELUKKET

2/7 - 25/7 - 2020

2/10 - 11/10-2020


Ingen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao