Resultater


Her ser du resultaterne af nogle af de behandlinger, som er foretaget her på klinikken. Du kan også læse hvad mine kunder selv siger om de resultater, som de har opnået, med behandlingerne.

Jeg er utrolig taknemmelig for, at de vil dele deres billeder og oplevelser her på siden.

Har du  brug for råd og vejledning omkring din hud? så er du altid velkommen til en gratis konsultation, hvor du vil få en faglig vurdering af din hud. Du kan også kontakte mig på tlf. 28 87 04 88 hvis du har spørgsmål.

Aknebehandling

Min livskalitet er blevet bedre efter jeg har fået styr på min hud


Stine har opnået dette resultat du ser på billedet efter 8 aknebehandlinger med et interval på 2-3 uger og hjemmepleje.

Om forløbet siger hun:

"Jeg har haft akne i mange år, og Jeg syntes jo, at nu hvor jeg var blevet 23 år, hvorfor skulle jeg så blive ved med at gå rundt med bumser i ansigtet?

Jeg så video om aknebehandling på Annes hjemmeside, og når man har prøvet så mange forskellige ting som jeg har, så var jeg selvfølgelig også lidt i tvivl, om disse behandlinger mon også kunne hjælpe mig, men Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt jeg egentlig kunne se en forskel.

Jeg kunne hurtigt mærke, at min hud fik det bedre. Allerede efter de første 2 aknebehandlinger, var min hud ikke så irriteret og tør længere, og den gjorde heller ikke ondt som tidligere.

Nu har jeg altid været vant til at rense min hud hver dag, så det var slet ikke noget problem at komme i gang med hjemmeplejen.

For mig har det helt klart været pengene værd, da jeg er sluppet for en stor bekymring, som jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på at tænke over.

Jeg havde før brugt mange penge på hudprodukter, som så ikke virkede alligevel, så jeg vil gerne bruge en smule mere på produkter der virker!

Min livskalitet er blevet bedre efter jeg har fået styr på min hud – jeg gider ikke rende rund og ligne en teenager, og når jeg får et lille udbrud i huden nu, så går det meget hurtigere væk og udvikler sig slet ikke på samme måde som tidligere."

Stine

Aknebehandling

Jeg kunne se store ændringer i min hud, for hver behandling jeg fik


Sarah har opnået dette resultat du ser på billedet efter 9 aknebehandlinger med et interval på 2-3 uger og hjemmepleje.

Om forløbet siger hun:

"Jeg begyndte at få akne da jeg var 14-15 år gammel og har nu haft det i 3 år.

Det startede i panden og efter noget tid begyndte det at komme på kinderne. jeg havde min daglige rutine med ansigtsrens m.v., men jeg følte ikke at det gjorde noget godt - det blev faktisk bare værre og værre. 

Allerede efter 4 behandlinger hos Anne, synes jeg resultatet var helt vildt – selvfølgelig var der stadigvæk nogle ar, men bumserne og min røde hud var allerede i bedring.

Jeg kunne se store ændringer i min hud, for hver behandling jeg fik, og jeg kunne mærke, at det også gav et meget bedre resultat, når jeg brugte de produkter jeg fik anbefalet.

Den vejledning omkring kost jeg fik, var også en rigtig stor hjælp. Jeg kunne tydeligt mærke stor forskel. Faktisk var jeg slet ikke klar over, hvor stor en forskel det kunne gøre, at ændre på kosten

Da jeg kom hos Anne første gang og fik behandling, var min hud virkelig slem.  Dét at den er blevet så pæn,  har virkelig en kæmpe betydning for mig."

Sarah

Kamilla

Her på videoen kan du høre hvad Kamilla fortæller som sit forløb, hvor hun fik behandling her på klikken for Akne.

Behandling for Rosacea

Jeg var klar til at prøve ALT


Flemming har Rosacea og har opnået dette resultat du ser på billedet efter 12 kurbehandlinger med et interval på 2-3 uger.

Om forløbet siger han:

"Da jeg første gang kom hos Anne, havde jeg haft Rosacea i flere år, og min Rosacea var nu virkelig kommet i udbrud. 

Jeg havde tidligere kontaktet min læge, hvor jeg havde fået nogle piller, men det var ikke den store hjælp jeg fik der, da resultatet var meget kortvarigt og min hud hurtigt blussede op igen. 

Jeg fandt Annes annonce i avisen, og på det tidpunkt var jeg klar til at prøve ALT – bare det ville hjælpe.

Da jeg så kom hen til Anne, fornemmede jeg straks, at her var jeg i sikre hænder, og det var rigtig rart at komme i gang med at få behandling.

Det var helt nyt for mig at få ansigtsbehandlinger, og også nyt at skulle begynde at bruge produkter derhjemme 

Der var lige lidt jeg skulle holde styr på, men det var nu heller ikke noget problem, da jeg fik gode råd og vejledning under behandlingen, og hurtigt kom rigtig godt fra start. 

Jeg fik et virkelig godt resultat af behandlingerne, selvom jeg ikke kom til at ligne en fotomodel :-)  Jeg er helt sikker på, at jeg har fået det bedst opnåelige resultat!

Jeg har allerede anbefalet Anne videre til min familie, da Rosacea er et arvelig betinget hudproblem."

Behandling for Rosacea

Else har Rosacea og har opnået dette resultat du ser på billedet efter 7 kurbehandlinger med et interval på 2-3 uger.

Om forløbet siger hun:

For mig var det et vendepunkt, da jeg kom igang med behandlingerne.

Det var virkelig en lettelse at få ro på min hud. Nu skal jeg ikke længere tænke på at dække den med en masse makeup, og den føles meget mere i balance og stærk. Jeg kan uden tvivl se en helt tydelige forandring.

Behandling for Perioral Dermatitis

Birgitte har perioral Dermatitis og har opnået dette resultat du ser på billedet efter 5 kurbehandlinger med et interval på 2-3 uger og hjemmepleje.

KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKET


LUKKET 23/2-20  t.o.m. 3/1-21


Ingen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao