Flemming

"Da jeg så kom hen til Anne, fornemmede jeg straks, at her var jeg i sikre hænder"

Flemming har Rosacea og har opnået dette resultat du ser på billedet efter 12 behandlinger med et interval på 2-3 uger 

Om forløbet siger han: 

"Da jeg første gang kom hos Anne, havde jeg haft Rosacea i flere år, og min Rosacea var nu virkelig kommet i udbrud.  

Min læge havde tidligere givet mig nogle piller, men det var ikke den store hjælp, da resultatet var meget kortvarigt og min hud hurtigt blussede op igen.  

Da jeg så kom hen til Anne, fornemmede jeg straks, at her var jeg i sikre hænder.

Det var helt nyt for mig at få ansigtsbehandlinger, og også nyt at skulle begynde at bruge produkter derhjemme, men det var rigtig rart at komme i gang med det.

Jeg fik et virkelig godt resultat og har allerede anbefalet Anne videre til min familie, da Rosacea er en arvelig betinget hudsygdom."

Stine

Min livskvalitet er blevet bedre efter jeg har fået styr på min hud

Stine har fået 8 behandlinger med et interval på 2-3 uger og hjemmepleje. Om forløbet siger hun:

"Jeg har haft akne i mange år, og Jeg syntes jo, at nu hvor jeg var blevet 23 år, hvorfor skulle jeg så blive ved med at gå rundt med bumser i ansigtet? 

man har prøvet så mange forskellige ting som jeg har, så var jeg selvfølgelig også lidt i tvivl, om disse behandlinger mon også kunne hjælpe mig, men Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt jeg egentlig kunne se en forskel. 

Jeg kunne hurtigt mærke, at min hud fik det bedre allerede efter 2 behandlinger. Den var min hud ikke så irriteret og tør længere, og den gjorde heller ikke ondt som tidligere. 

For mig har det helt klart været pengene værd, da jeg er sluppet for en stor bekymring, som jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på at tænke over. 

Min livskvalitet er blevet bedre efter jeg har fået styr på min hud, og når jeg får et lille udbrud i huden nu, så går det meget hurtigere væk og udvikler sig slet ikke på samme måde som tidligere." 

Stine

Sarah

"Jeg kunne se store ændringer i min hud, for hver behandling jeg fik"

Sarah har opnået dette resultat du ser på billedet efter 9 handlinger med 2-3 ugers interval og hjemmepleje.

Om forløbet siger hun: 

"Jeg begyndte at få akne da jeg var 14-15 år gammel og har nu haft det i 3 år. 

Det startede i panden og efter noget tid begyndte det at komme på kinderne. jeg havde min daglige rutine med ansigtsrens m.v., men jeg følte ikke at det gjorde noget godt - det blev faktisk bare værre og værre.  

Allerede efter 4 behandlinger hos Anne, synes jeg resultatet var helt vildt, og jeg kunne se store ændringer i min hud, for hver behandling jeg fik.  Jeg kunne mærke, at det også gav et meget bedre resultat, når jeg brugte de produkter jeg fik anbefalet. 

Den vejledning omkring kost jeg fik, var også en rigtig stor hjælp. Jeg kunne se stor forskel. Faktisk var jeg slet ikke klar over, hvor stor en forskel det kunne gøre, når man ændre på kosten 

Dét at min hud er blevet SÅ pæn, har virkelig en kæmpe betydning for mig." 

Sarah