Få hjælp til hudproblemer

Her kan du få hjælp til Akne, Rosacea, Perioral dermatitis, eksem, pigmentering og ubalance.

har du kæmpet med at finde den rette løsning, så ved du sikkert også, at kortsigtet symptombehandlinger ikke har vedvarende effekt.

Medicinsk behandling hjælper ikke altid på lang sigt. Ofte vender problemer tilbage igen efter et stykke tid. Den kan også være "hård kost" for din krop, da medicin ofte er forbundet med  bivirkninger.

Derfor er effektive og resultatorienteret ansigtsbehandlinger kombineret med skræddersyet hudplejerutiner det helt rigtige værktøj til at få  styr på et hudproblem.

Tingene hænger sammen, og den rigtige kombination af behandlinger, sunde kostvaner og fornuftige hudplejerutiner er dét, som giver dig  de mere langsigtede og holdbare resultater.

Behandling

For at få ro og balance i huden, er det vigtigt at du får behandling af din hud, som er baseret på flere års erfaring, med præcis dét hudproblem du har.

Det er også vigtigt at produkterne og behandlingsmetoderne er baseret på produkter, som er effektive og resultatorienteret.


De behandlinger jeg tilbyder er baseret på mange års erfaring med hudproblemer, og de produkterne jeg anvender er udviklet af farmaceuter med speciale i dermatologi, som er kendt for årtiers videnskabelig erfaring og  farmaceutisk behandling af hudsygdomme med veldokumenteret resultater.


Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Ofte skal du have flere behandlinger i et kurforløb med 2-3 ugers interval, og efter ca. 5-8 behandlinger vil det ofte være stor bedring. Antallet af behandlingerne er naturligvis individuel, og afhænger af din hud, og hvilket behov din hud har. 


Nødvendig opfølgning derhjemme

For at opnå resultater med behandlingerne, er det nødvendig at du følger op med behandlingen af huden derhjemme, og at du anvender de  anbefalede produkter her fra klinikken..

De produkter du skal bruge derhjemme  tilpasses  præcis til din huds behov. De er nemme og enkle at anvende - også hvis du er "nybegynder" - og så har de også en fornuftig pris, hvor alle kan være med.


Kosten

Hudplejen står ikke alene, når du skal have styr på et hudproblem, derfor er det også en naturlig del af vejledningen, at du får gode råd omkring kosten, når du får en behandling. Der er ingen tvivl om at fødevare så som mejeriprodukter og sukker har en negativ effekt på huden, og at du ved ændrede kostvaner, kan opnå væsentlige bedre og hurtigere resultater.


KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     09.00 - 16.00

Onsdag    11.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 16.30

Fredag     09.00 - 15.00

Lørdag    LUKKET


LUKKET 23/2-20  t.o.m. 3/1-21


Ingen personlig henvendelse på klinikken uden forudgående aftale på tlf. 28 87 04 88.
Copyright © 2020 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao