Ansigtsbehandling


Din hud er unik!  Hvad der er perfekt for andres hud, er nødvendigvis ikke det som DIN hud har brug for.


Derfor kan det være godt at søge hjælp og vejledning, når det gælder noget så vigtigt som dit ansigt.


Her på klinikken tilpasses ansigtsbehandlingen individuelt, så du er sikker på at få dét som er godt for din hud.


JHar du hudproblemer? så kan jeg hjælpe dig. Jeg har 10 års erfaring med behandling af:Du kan se resultaterne af behandlinger her, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 28 87 04 88.Hvilken ansigtsbehandling skal du vælge?


Der findes mange forskellige typer ansigtsbehandlinger at vælge imellem, da der også findes mange forskellige hudtyper med forskellige behov.


Er det 1. gang du prøver en ansigtsbehandling hos mig, kan det være en god idé at vælge en dybderensende ansigtsbehandling som jeg naturligvis tilpasser til din hud. Ønsker du lidt ekstra luksus med en skøn nakke-, skulder & ansigtsmassage med i din ansigtsbehandling, så skal du vælge en luksus ansigtsbehandling.


Jeg tilpasser altid ansigtsbehandlingen, så den passer til dét , som din hud har brug for.


Når jeg så kender din hud, så kan jeg bedre  vejlede dig i, hvad du kan gøre for din hud næste gang, så du får det optimale ud af dine behandlinger. 


For at vedligeholde din hud, anbefaler jeg en ansigtsbehandling hver 6. - 8. uge, afhængig af hudens behov. Har din hud særlige behov, kan det være nødvendigt med hyppigere behandling i en periode.


I en ansigtsbehandling rettes der op på din huds mangler. Der sættes gang i blodcirkulationen og cellerne får hjælp til at forny sig selv hurtigere. Det resultere i en flottere og friskere hud, som nedsætter hudens ældnings proces.


Jeg vejleder altid i produkter, som du kan anvende i din daglige hudpleje derhjemme og derved bibeholde den sunde og friske hud efter en behandling.


Det er aldrig for sent at komme igang med at pleje sin hud med gode hudplejerutiner. Så kan du nemlig forbygge ældning og hudproblemer.


.

pHformula Ansigtsbehandlinger


I ansigtsbehandlingerne arbejder jeg med pHformula hudplejeprodukter, som er det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen, og som også giver helt fantastiske resultater.

Produkterne er udviklet af farmaceuter og perfekt til dine hudplejerutiner derhjemme. pHformula produkter til hjemmepleje er enkelt sammensat, da mange af produkterne har flere funktioner, hvilket ikke alene giver fleksibilitet, men også enkelthed.

Det er overskueligt at komme igang med produkterne, også selvom du er nybegynder - og så er det til en fornuftig pris.


I en ansigtsbehandling får du med antioxidanter, vitaminer og naturlige syre nogle fantastiske resultater, eftersom behandlingerne reparerer og genskaber din huds celler.

Behandlingerne skræddersyes alt efter din huds behov og med særlig fokus på de udfordringer der er nu og her.

Med pHformula produkter og behandling, får du et særdeles effektive behandlingsresultater med førsteklasses aktive ingredienser uden farvestoffer, mineralsk olie og parabener.


KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     10.00 - 16.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 16.00

Fredag     09.00 - 16.00

Lørdag    LUKKET


Ferielukket uge 27, 28 & 29


Jeg holder lukket den 15. 16. og 17. maj 2019Copyright © 2019 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao