Ansigtsbehandling


Din hud er unik!  Hvad der er perfekt for andres hud, er nødvendigvis ikke det som DIN hud har brug for. Derfor kan det være godt at søge hjælp og vejledning, når det gælder noget så vigtigt som dit ansigt.


Her på klinikken tilpasses ansigtsbehandlingen individuelt, så du er sikker på, at få lige præcis dét, som er bedst for DIN hud. Det eneste du skal tage stilling til, er hvor lang en ansigtsbehandling du ønsker.


Du kan vælge mellem en ansigtsbehandling på 30, 60 eller 75 min.


Er det 1. gang du skal have en ansigtsbehandling her på klinikken


Så anbefaler jeg altid en behandling på enten 60 eller 75 min. og at du booker en Phformula behandling 1. gang.

Her får du nemlig 15 min. EKSTRA behandlingstid helt gratis, så jeg har mulighed for at vejlede dig, så du kan bibeholde den sunde og friske hud efter en behandling.30 min. Ansigtsbehandling

En kort intensiv pHformula frugtsyrebehandling tilpasset din huds behov, perfekt som kurbehandling, til dig der er i behandling for et hudproblem eller til dig som blot ønsker at få en kort ansigtsbehandling med power!

Der indgår IKKE dybderens og maske i denne behandling


60 min. Ansigtsbehandling

En effektiv og kraftfuld pHformula frugtsyrebehandling, der tilpasses din huds behov og tolerance, hvor også tilstopninger fjernes og huden genopbygges med en plejende maske.


75 min ansigtsbehandling

En forkælende og effektiv frugtsyrebehandling, hvor tilstopninger fjernes og huden genopbygges med en plejende maske. I denne behandling indgår også en skøn nakke-, skulder & ansigtsmassage.

Har du hudproblemer?


Jeg har 10 års erfaring med behandling af


Du finder specifikke behandlinger til behandling af hudproblemer, når du bestiller tid. Disse behandlinger er på enten 30 eller 60 min.Er det første gang du skal i behandling?


Så skal du være opmærksom på at få booket til 1. behandling af hudproblem, da jeg her har giver dig 15 min. ekstra behandlingstid gratis, hvor jeg har tid til at vejlede dig i hjemmepleje, så du kan nå helt i mål med at få styr på huden.


Vil du høre mere om, hvad jeg kan gøre for din hud?

Så er du altid velkommen til en GRATIS konsultation, hvor jeg giver dig gode råd og vejledning til, hvordan du kan få et godt resultat med din hudpleje.

Du kan se resultaterne af behandlinger her, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 28 87 04 88.

pHformula Ansigtsbehandlinger


I ansigtsbehandlingerne arbejder jeg med pHformula hudplejeprodukter, som er det første pharma-cosmeceutiske produkt set i hudplejebranchen, og som også giver helt fantastiske resultater.

Produkterne er udviklet af farmaceuter og perfekt til dine hudplejerutiner derhjemme. pHformula produkter til hjemmepleje er enkelt sammensat, da mange af produkterne har flere funktioner, hvilket ikke alene giver fleksibilitet, men også enkelthed.

Det er overskueligt at komme igang med produkterne, også selvom du er nybegynder - og så er det til en fornuftig pris.


I en ansigtsbehandling får du med antioxidanter, vitaminer og naturlige syre nogle fantastiske resultater, eftersom behandlingerne reparerer og genskaber din huds celler.

Behandlingerne skræddersyes alt efter din huds behov og med særlig fokus på de udfordringer der er nu og her.

Med pHformula produkter og behandling, får du et særdeles effektive behandlingsresultater med førsteklasses aktive ingredienser uden farvestoffer, mineralsk olie og parabener.


KONTAKTINFORMATION

Clinique Mirabella

Tlf. 28 87 04 88

Info@cmirabella.dk

Bøgebjergvej 1, Refsvindinge

5853 Ørbæk


Mobilpay 99886


AFBUDSPOLITIK

Ved afbud senere end 24 timer før faktureres 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse 100%

INDHOLD

BETALINGSMETODER

Jeg modtager betaling via mobilpay eller kontant.


ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 16.30

Tirsdag     10.00 - 16.30

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   09.00 - 17.00

Fredag     09.00 - 16.30

Lørdag    LUKKET


Juleferielukket  24/12 -2/1 kl. kl. 9

ferielukket 16/1 - 22/1 kl. 10
Copyright © 2019 Clinique Mirabella

Design og udvikling Acaao